Coronavirus Update

Probiotice adaptate nevoilor tale

Publicat la data de: 10 Mai 2019
Probiotice adaptate nevoilor tale

OptiBac Probiotics - adaptate nevoilor tale

Odata cu trecerea in sezonul cald exista o predispozitie mai ridicata catre aparitia unor tulburari ale tractului urinar si vaginal, manifestate prin candidoze, vaginoze bacteriene sau cel mai frecvent, infectii urinare.

De aceea, trebuie sa acordam o atentie deosebita culturilor de bacterii vii care formeaza microflora intestinala si vaginala. Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente nutritive sau a nivelului ridicat de zahar.

Dezechilibrul dintre bacteriile benefice si cele nocive cauzeaza tulburari ale tractului urinar, tulburari digestive manifestate prin balonare, crampe, tranzit greoi, intoleranta la anumite alimente si scaderea imunitatii.

Putem insa evita toate aceste efecte neplacute prin administrarea unui probiotic adaptat nevoilor noastre. Probioticele sunt microorganisme vii care atunci cand sunt administrate corect, aduc beneficii de sanatate organismului.

Constientizand importanta culturilor vii pentru sanatatea intregului organism, OptiBac Probiotics ofera o gama complexa de probiotice pentru afectiuni specifice, avand la baza cele mai cercetate tulpini din lume.

Studiile clinice sustin eficienta produselor Optibac, a caror formulare este rezistenta la aciditatea din stomac si nu necesita refrigerare. Concentratia de bacterii vii ramane viabila cand ajunge in intestin si este garantata pana la data de expirare a produsului.

Gratie expertizei vaste in domeniul microbiologiei, fiecare produs OptiBac are la baza tulpini diferite de probiotice care colonizeaza anumite sectiuni ale intestinului in functie de afectiunea pentru care sunt administrate.

OptiBac Probiotics pentru flora vaginala contine 2 tulpini de probiotice (Lactobacillus reuteri RC-14 si Lactobacillus rhamnosus GR-1) care au fost dovedite clinic ca tranziteaza tractul gastro-intestinal si patrund in tractul vaginal, unde colonizeaza si adera la celulele epiteliale vaginale.

Lactobacilii sunt bacteriile care constituie baza florei vaginale (in proportie de 90%), ei fiind responsabili de pastrarea unui mediu vaginal normal acid cu pH <4,5. Acest mediu vaginal acid reprezinta una dintre armele impotriva diverselor infectii cu bacterii patogene sau cu ciuperci.

Cu o concentratie de 2,3 miliarde de bacterii/capsula OptiBac pentru flora vaginala este un adjuvant ideal in tratarea candidozelor sau a infectiilor urinare, accelerand vindecarea acestora si prevenind totodata recidiva.

Testat clinic pe un esantion de peste 2,500 de femei la nivel mondial, OptiBac pentru flora vaginala inhiba bacteriile patogene, restabilind nivelul optim al pH-ului.

Poate fi utilizat si de catre femei aflate la menopauza, femei insarcinate si mame care alapteaza. In plus, nu contine lactoza sau gluten si este indicat si pentru vegetarieni.

Produsele OptiBac sunt disponibile in Farmaciile Help Net.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Hipertensiunea - Valori crescute ale presiunii arteriale Hipertensiunea - Valori crescute ale...

    Generalitati Cand presiunea arteriala are valori crescute, afectiune numita hipertensiune, presiunea exercitata de fluxul sangvin asupra peretilor arteriali este prea mare. Valorile crescute ale presiunii arteriale pot produce leziuni la nivelul arterelor, inimii si...citeste mai mult

  • Infectiile vaginale micotice Infectiile vaginale micotice

    Generalitati Vaginitele micotice sunt determinate de un exces de crestere a ciupercilor in vagin. Infectiile micotice sunt foarte frecvente la femeile de varsta fertila, dar pot sa apara la orice alta varsta. Desi creaza disconfort, vaginitele micotice...citeste mai mult

  • Efectele merisorului in prevenirea si tratarea infectiilor urinare la femei Efectele merisorului in prevenirea si...

    Generalitati Infectiile urinare sunt extrem de frecvente la femei, iar odata ce apar au tendinta sa fie recurente. Se pare ca merisorul este unul dintre fructele de padure care ajuta in prevenirea si tratarea infectiilor tractului urinar si exista si dovezi...citeste mai mult