Clickmed
programare rapida la medic

12 octombrie - Ziua Mondiala a Artritei

Actualizat la data de: 06 Octombrie 2009
12 octombrie - Ziua Mondiala a Artritei

Data de 12 octombrie marcheaza Ziua Mondiala a Artritei. Este o zi de analiza, dar si de lansare de noi planuri de actiune, deoarece afectiunile articulare, de la reumatism la osteoartrita, chinuie nenumarate persoane. Si, odata cu venirea toamnei, toate afectiunile articulare sunt resimtite mult mai dureros.

In cadrul articulatiei, la orice imbinare a doua oase, exista un cartilagiu, un tesut moale si spongios, insa extrem de elastic si de rezistent. Un element vital pentru buna functionare a acestuia il reprezinta glucozamina, care poate fi extrasa din scoici, crabi, homari sau creveti, glucozaminoglicanii prezenti in scoici prezentand o bioactivitate deosebita. Insa tocmai acestia reprezinta elementul deficitar in cazul tuturor acestor afectiuni articulare.

Remediul cel mai sigur il reprezinta suplimentele nutritive care contin glucozamina, cum ar fi si produsul Bio-Glucosamin Plus de la Pharma Nord. Acesta contine sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina. Alte suplimente nutritive contin glucozamina in starea ei pura, care este mult mai putin activa, lipsindu-i sulful necesar pentru a-i asigura o bioactivitate sporita. In plus, condroitina imbunatateste capacitatea de amortizare a articulatiilor.

In timp, la majoritatea dintre noi apare un anumit tip de osteoartrita. Suplimentul nutritiv Bio-Glucosamin Plus este esential atat in prevenirea, cat si in tratarea acestor afectiuni.

Bio-Glucosamin Plus de la Pharma Nord este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste, la pretul recomandat de 27 lei (cutia cu 30 de tablete).

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, e-mail: [email protected], www.arenacommunications.ro).


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate