Tiroida si sanatatea organismului - 'Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el'

Publicat la data de: 18 Iulie 2011 | Actualizat la data de: 18 Iulie 2011
Tiroida si sanatatea organismului - 'Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el'

Preventia bolilor tiroidiene
Vrei sa aflii care este rolul tiroidei in organismul tau?
Vrei sa stii de ce un control periodic poate preintampina cu succes cele mai frecvente afectiuni ale tiroidei?
Vrei sa beneficiezi de un pachet medical complet la jumatatea de pret?

Toate aceste informatii va sunt oferite in cadrul campaniei Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el. Campania se desfasoara in 6 clinici din tara si este initiata de operatorul de servicii medical Gral Medical.
Tiroida este o glanda endocrina, in forma de fluture, situata in partea anterioara a gatului.

O serie de procese fiziologice imprtante depind in buna lor desfasurare de o concentratie normala a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, cresterea organismului, maturarea osoasa, productia de caldura, contractilitatea muschiului cardiac, activitatea neuro-musculara, productia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinala, metabolismul lipidic si al hidratilor de carbon.
De aceea, orice modificare a functiei tiroidei, fie in sensul scaderii productiei hormonale (hipotiroidie), fie in sensul cresterii acesteia (hipertiroidie) va avea rasunet asupra intregului organism, prin aparitia unei multitudini de simptome foarte variate.

De multe ori, pacientul este plimbat prin diferite specialitati medicale (cardiologie, psihiatrie, gastroenterologie etc) pana cand ajunge la endocrinolog, unde se constata ca intregul cortegiu de suferinte are drept cauza alterarea functiei tiroidiene. afirma Prof. dr. Constantin Dumitrache medic primar endocrinologie, doctor in stiinte medicale-Clinica Gral Medical Colentina.

Atentie: Romania este o tara cu deficit de iod, iar in randul populatiei se gasesc foarte multi oameni cu gusa endemica, aproape 20-30% din populatie. Cancerul tiroidian este destul de frecvent intalnit in cazul gusilor nodulare (mai ales in gusile uninodulare).

Detalii campanie

In perioada 15 iulie 2011-31 august 2011 operatorul de servicii medicale Gral Medical desfasoara campania Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el, in cadrul careia fiecare pacient poate efectua un control promotional (55% reducere) destinat bolilor de tiroida. Campania se desfasoara in 5 orase din tara si se adreseaza:femeilor ce doresc sa ramana insarcinate, mamicilor in primul an dupa nastere, persoanelor care au antecedente in familie (boli si cancer ale tiroidei), celor care prezinta simptome de hipo si hipertiroidie, femeilor de varsta a doua, tuturor celor care au trecut printr-un impas emotional. Numai in cadrul campaniei puteti benefica de analize medicale de laborator (TSH, Free T4, ATPO) si interpretare medicala specializata la un pret special de 57 lei (reducere 70 de lei) plus 25 % reducere pentru orice alta investigatie recomandata de medicul specialist endocrinolog.

Programari si consiliere online: www.gralmedical.ro sau la telefon in urmatoarele orase:
Bucuresti: 021-317.83.95 sau 021-323.00.00
Ploiesti: 0244-516.331
Craiova: 0311-000.200
Pitesti: 0311-000.199
Focsani: 0311-000.201


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • 10 strategii de a diminua grijile cronice 10 strategii de a diminua grijile...

    Generalitati Majoritatea oamenilor isi fac griji de ce s-ar putea intampla in anumite situatii. De exemplu, atunci cand suntem bolnavi ne face griji in legatura cu simptomele pe care le manifesta, cu gravitatea lor si cu tratament pe care il vom urma, cand copiii merg...citeste mai mult

  • Glanda tiroida Glanda tiroida

    Generalitati Glanda tiroida este cea mai mare glanda localizata la nivelul gatului. Acesta este situata in partea anterioara a gatului sub piele si sub straturile musculare. Glanda tiroida are forma unui fluture cu doua aripi fiind reprezentata de lobii...citeste mai mult

  • Ulcerul si gastritele: cine e vinovat? Ulcerul si gastritele: cine e vinovat?

    Vinovatul va fi pedepsit, ranile vor fi vindecate ! Gral Medical anunta lansarea campaniei " Vinovatul va fi pedepsit, ranile vor fi vindecate " , campanie de preventie, diagnostic si tratament a afectiunilor stomacale (Ulcer si Gastrite). Aceasta...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Coronavirus Update