Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spitalul OncoFort

Ofera o sansa vietii tale!

Prezentare Spitalul OncoFort

Vezi toata descrierea

Spitalul OncoFort - Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului - s-a infiintat ca raspuns la nevoile fundamentale ale romanilor bolnavi de cancer, oferind standarde medicale occidentale aici, in Romania. OncoFort este primul centru privat de excelenta in tratarea cancerului din Romania ce urmeaza modelul Austriac (aparatura, experienta, personal calificat) a Clinicii Oncologice si Experimentale din cadrul Spitalul AKH (Viena), unul dintre cele mai renumite centre de tratament a cancerului din Europa.

OncoFort ofera servicii oncologice de inalta performanta, aducand beneficii importante pacientilor sai:

 • Chirurgie -2 blocuri operatorii, sectia de ATI cu o capacitate de 50 de locuri de cazare
 • Radioterapie - OncoFort a achizitionat un accelerator liniar de ultima generatie, marca Elekta, ce ofera radioterapie performanta cu ajutorul tehnicilor 3D-CRT/IMRT si reprezinta o premiera in Romania.
 • Chimioterapie - tratament citostatic in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, sub monitorizarea permanenta a cadrelor medicale specializate.
 • Consult de specialitate international - Gral Medical a reusit sa aduca in Romania 2 medici oncologi de renume international: Prof. Dr. Christoph Zielinski si Prof. Dr. Thomas Brodowicz din Viena.


Noutati:

 • Spitalul OncoFort, cea mai mare investitie medicala din anul 2013, a fost inaugurat cu o operatie in premiera pentru Romania.
  Detalii aici
 • Incepand cu data de 11.02.2013 consultatiile de radioterapie a medicilor specialisti sunt GRATUITE.
 • Incepand cu 1 mai 2013 Radioterapia la OncoFort este decontata de casa.
  Pentru a beneficia de reduceri, pacientul trebuie sa vina la OncoFort cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, cu recomandarea „internare radioterapie”, iar reducerile ajung pana la 50% din costul sedintelor de radioterapie 3D (50% pentru 3D-CRT si 32% pentru IMRT) diferenta fiind achitata de pacient sub forma unei coplati.

Detalii suplimentare puteti obtine direct la 021-323.00.00  sau la numarul scurt *GRAL.

Programeaza-te acum!

 

Spitalul OncoFort

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3

Tel: 0213230000

E-mail:

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
Inchis
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!