Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

ROMAR GALATI

AI SANATATE. AI POFTA DE VIATA!

Prezentare ROMAR GALATI

Vezi toata descrierea

Grupul de firme Romar este o institutie multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala primara si specializata. Chiar de la deschiderea primului nostru centru, in mai 2000, ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii medicale complete, la un inalt standard calitativ folosind cea mai performanta aparatura medicala si de laborator.

Integrarea deplina a Centrelor Medicale Romar in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania ne permite sa oferim clientilor/ pacientilor toate facilitatile aferente statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate. Asistenta medicala in Centrele Medicale Romar acopera peste 20 de specialitati medicale, 15 explorari functionale/investigatii paraclinice si peste 300 de tipuri de analize de laborator.

Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor.

De asemenea, Centrele Medicale Romar acorda asistenta medicala in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca. Acestea asigura desfasurarea in conditii optime si cu un inalt profesionalism a tuturor investigatiilor medicale conform Ordinului Ministrului Sanatatii 508/11.2002 si Ordinului Ministrului Muncii 933/11.2002 prin cabinete de Medicina Muncii si Recuperare a Capacitatii de Munca, laboratoare clinice, paraclinice si de toxicologie.

Descriere sediu Romar Medical Brigadierilor
Sediul Romar Medical Galati Brigadierilor dispune de un personal medical bine pregatit si de o gama de servicii variata si accesibila precum :
ASISTENTA PRIMARA SI DE SPECIALITATE ,obstetrica-ginecologie , medicina interna, medicina generala, cardiologie, pediatrie, diabet si boli de nutritie , neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, dermatologie, reumatologie , gastroenterologie, chirurgie , urologie, ortopedie-traumatologie, homeopatie

COLPOSCOPIE
ANALIZE DE LABORATOR
CITOLOGIE : ex citologic mediu lichid , ex citologic conventional, test AND-HPV risc inalt, genotipare 37 tipuri HPV , ex histopatologic
ECOGRAFIE (generala, sarcina , prostata , genitala , endovaginala, mamara , vasculara , de parti moi , musculo-scheletara , etc , doppler de fiecare tip , doppler vascular )
MEDICINA MUNCII
SPIROMETRIE
EKG
AUDIOMETRIE

ROMAR GALATI

GALATI

Galati

Adresa: Galati, str.Brigadierilor,Nr.2-4

Tel: 0236312263

Fax: (0236) 312.291,email:galati@romar.ro

E-mail:

L
7:30-19:30
V
7:30-19:30
M
7:30-19:30
S
Inchis
M
7:30-19:30
D
Inchis
J
7:30-19:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!