Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Preventie in AVC sau Ameliorare in sechele post AVC cost 2000 lei NeoKlinik statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Preventie in AVC sau Ameliorare in sechele post AVC cost 2000 lei NeoKlinik statiunea Moneasa

Patogenia lezarii structurilor cerebrale in cadrul afectiunilor cerebro-vasculare atat ischemice, cat si hemoragice, neprivind la multitudinea cauzelor de fond declansatoare, poarta intotdeauna un caracter specific si consta in agravarea progresiva a complexului de perturbari pato-biochimice, determinate de scaderea concentratiei arteriale a oxigenului (hipoxemiei), 

dereglarii metabolismului cerebral, cu dezechilibrarea potentialului electrolitic si energetic. 

Stresul oxidativ induce o intensificare sporita a proceselor de oxidare, in conditiile deficitului functional al sistemului propriu antioxidant, conducand la activarea peroxidarii lipidelor, hiperproducerii de radicali liberi, sub actiunea carora are loc 

modificarea proprietatilor functionale a fermentilor, glucidelor si proteinelor. 

In conditiile perturbarii proceselor 

energogeneratoare, dezechilibrul metabolismului energetic celular provoaca repercusiuni negative severe asupra structurilor neurogliale conducand spre apoptoza celulara. 

La NeoKlinik in cadrul terapiei de recuperare a sechelelor post AVC, cu scopul imbunatatirii aprovizionarii tesutului cerebral cu oxigen este utilizat ozonul medical, inclusiv si sub forma de solutii fiziologice ozonate suprasaturate. 

Ozonul medical, administrat parenteral determina un sir de efecte benefice, cum ar fi: creterea viscozitatii si elasticitatii eritrocitelor, imbunatatirea proprietatilor reologice a sangelui, stimularea activitatii functionale a fermentilor, proteinelor si eritrocitelor. 

Alaturi de Ozonoterapie, in programul de reabilitare dupa un accident vascular cerebral sunt incluse si tehnicile de fiziokinetoterapie si hidrokinetoterapie prin care evaluam si tratam problemele legate de miscare, echilibru si coordonare.Costul programului pentru Recuperare si Ameliorare in Sechele post AVC este de 2000 lei (11 nopti/12 zile ) si include in acest cost: 

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice, 

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare, 

- 10 sedinte ozonoterapie aplicata prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata 

- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare