Sfatulmedicului.ro | Lista clinicilor medicale  |  Clinici din Stefanestii De Jos  |  Clinici de Cardiologie  |  Clinici de Cardiologie din Stefanestii De Jos

Adresa noastra

ILFOV

Stefanestii de jos


Adresa: str ZORILOR nr 23A


Tel: 0318806225

E-mail:

Web: www.libertymedicalcenter.ro

Program clinica

Luni:

Marti:

Miercuri:

Joi:

Vineri:

Sambata:

Duminica:

8:00-20:00

8:00-20:00

8:00-20:00

8:00-20:00

8:00-20:00

0:00-0:00

0:00-0:00

Sanatatea ta conteaza. Ai grija de ea!

Despre noi

Liberty Medical Center este un centru medical modern, situat in Stefanestii de Jos - Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul judetului ILFOV, cum ar fi videoendoscopia digestiva superioara si inferioara,ecografia 4D.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de 19 medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti. Moderna, din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consulatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitatii medicale.

MISIUNEA noastra este de a pune tehnologia in slujba actului medical si de a ne indeplini obiectivele de performanta: calitate, promptitudine, incredere, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii.

VALORILE noastre sunt: imbunatatirea calitatii vietii, cultul fata de pacientii nostri, respectul fata de colaboratori, spiritul de echipa si onestitatea, inovatia si flexibilitatea.

Ne dorim sa devenim prima alegere a ilfovenilor, sa le oferim servicii medicale profesionale si sa le dam incredere in sistemul sanitar.

Vezi alte clinici similare