Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

ISIS Medical Center

Prezentare ISIS Medical Center

Vezi toata descrierea

ISIS Medical Center este prima maternitate privata din Constanta care iti ofera la standarde europene asistenta medicala pentru nastere naturala, nastere prin cezariana, ingrijire pre si post natala, cursuri Lamaze, chirurgie estetica si plastica, chirurgie laparoscopica si inedit in orasul Constanta nastere in apa.

In maternitatea noastra vei fi rasfatata de personalul medical care va face tot posibilul pentru ca tu sa te simtiti confortabil si in siguranta in cadrul unei clinici de 5 stele.

Maternitatea privata ISIS din Constanta iti pune la dispozitie dotari de ultima generatie ce presupun facilitati la cele mai inalte standarde medicale, saloane private de 1 sau 2 paturi cu televizor, aer conditionat, frigider, internet wireless, baie, facilitati de apelare a asistentei, asistenta permanenta asigurata la dispozitia pacientilor.

De asemenea, te bucuri de respectarea intimitatii si cerintelor tale intr-o maternitate calda si familiara atat prin amenajari si dotari, cat mai ales prin personalul medical.

Am pus la punct totul pana la cele mai mici detalii pentru ca tu sa fii in deplina siguranta in maternitatea ISIS:

Salile de nastere individuale sunt dotate cu aparatura de monitorizare, masa de nastere de ultima generatie si o cada speciala foarte moderna pentru nastere in apa.

Salonul “Mama si copilul” este special prevazut pentru nasterile cezariene fiind dotat cu doua paturi pentru adulti (mama poate fi si insotita), un pat pentru copil, grup sanitar propriu pentru mama si altul separat pentru insotitor.

Toate spatiile din maternitatea noastra sunt echipate cu sistem audio ce ofera posibilitatea relaxarii intr-un ambient excelent.

Pe langa confortul crescut, mamele si bebelusii lor beneficiaza de o atentie deosebita, si de o ingrijire speciala acordata de personalul medical inalt califical.

Astazi ne laudam cu un numar mare de bebelusi si ne bucuram ca am putut aduce fericirea multor mamici, si implicit familiilor lor. Te asteptam sa te alaturi familiei noastre!


Servicii

  • Obstetrica Ginecologie
  • Neonatologie
  • Pediatrie
  • Oncologie
  • Ecografie

 

ISIS Medical Center

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Str. Mircea cel Batran nr. 102

Locatia

Tel: 0341463344

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!