Clinica medicala

Dental Planet

Aici redam zambete!
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Dental Planet

Vezi toata descrierea

Clinica Dental Planet asigura servicii de sanatate dentara de la preventie la reabilitari orale complexe. Noi facem ca vizita la dentist sa fie o experienta placuta si pozitiva. Ceea ce ne ghideaza pe noi este nevoia pacientului de confort, incredere,educatie si manopere cat mai putin invazive. Folosim materiale si tehnologie de ultima generatie, intr-un cadru modern si primitor. Misiunea noastra este sa dezvoltam relatii pe termen lungcu pacientii nostri astfel incat sa le putem oferi servicii de inalta calitate prin ingrijiri personalizate, multidisciplinare si eficiente din punct de vedere al costurilor.

OFERTA DETARTRAJ, PERIAJ, AIR FLOW 150 RON

Dental Planet

Ortodontia este ramura a stomatologiei care rezolva probleme legate de pozitia dintilor, muscatura incorecta, probleme sau dureri articulare, si nu in ultimul rand este una din cele mai eficiente unelte in estetica dentara, fiind folosit in reabilitari estetice complexe pentru tratamente n... Citeste mai departe

Dental Planet

BUCURESTI

Sectorul 3

Adresa: str Tarancutei 10B, sc 1, ap 2

Tel: 0757100408

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare