Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul MoreOfYou

Calea catre desavarsirea ta!

Prezentare Centrul MoreOfYou

Vezi toata descrierea

Centrul MoreOfYou reprezintă calea către echilibru şi armonie corp-minte-spirit. Echipa a acumulat o experiență de peste opt ani in zona terapiilor complementare, neurotehnologiei, psihologiei, coaching-ului şi dezvoltării personale și iţi pune la dispoziţie o serie de servicii pentru desăvarşirea ta: vindecare fizică, bunăstare emoţională, dezvoltare personală şi spirituală.

Servicii oferite:

  • Life Coaching
  • Antrenament mental
  • Echilibrare energetică
  • Vindecare reconectivă
  • Reconectare personală

Ne intoarcem la origini, la practicile străvechi de echilibrare și de extindere a gradului de conștiință, prin metode de vindecare energetică și prin meditație. Pe de altă parte, utilizăm cu succes metoda puternică a coaching-ului şi folosim tehnologii avansate din domeniul neuroștiințelor pentru a crea programe personalizate de antrenament mental. Rezultatul acestor direcții se constituie intr-o abordare originală a dezvoltării personale și a creșterii spirituale.

MoreOfYou este pionier şi lider pe piaţa din Romania a produselor audio cu afirmaţii şi / sau mesaje subliminale asistate de tonuri binaurale. Tehnologia audio utilizată este de ultimă generaţie.

Centrul MoreOfYou

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Negustori nr. 34

Tel: 0213158383

E-mail:

L
10:00-19:00
V
10:00-19:00
M
10:00-19:00
S
0:00-0:00
M
10:00-19:00
D
0:00-0:00
J
10:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!