Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela

Prezentare Cabinet Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela

Vezi toata descrierea

Cabinetul Individual de psihologie Mihoc Maria Estela a fost infiintat in anul 2008, avand ca obiect de activitate prestarea serviciilor de psihoterapie si psihologie clinica catre un public divers (adulti, copii).


Este amplasat in zona nordica a orasului Bacau, in cadrul cladirii Arena Business Center, alaturi de Arena Mall. Cladirea dispune de spatii de parcare, iluminat stradal, iar statiile de transport public se afla in imediata vecinatate. Inzestrat cu dotari noi, de ultima ora, cabinetul a fost astfel conceput incat sa asigure confortul necesar beneficiarilor sai.Serviciile de psihologie clinica sunt oferite atat adultilor cat si copiilor si au drept scop evaluarea starii psihice (investigare si diagnosticare a nivelului de dezvoltare / a gradului de sanatate psihica) si interventia / asistenta psihologica (educatie pentru sanatate, interventii pentru persoanele cu nevoi speciale, consiliere si terapie suportiva, consiliere in situatii de criza, etc.).

Serviciile de psihoterapie destinate copiilor si adultilor acopera arii ca: terapia depresiilor, a tulburarilor fobice, a tulburarilor de dinamica sexuala, a tulburarilor alimentare si de somn, a adictiilor, a tulburarilor psihosomatice, a tulburarilor de personalitate, etc.

Terapia educationala si recuperatorie este acea forma de terapie care raspunde nevoii de educatie-recuperare-integrare a copiilor/adultilor cu deficiente si psihopatologii diverse, constitutionale sau dobandite (deficiente senzoriale, mentale, de vorbire, autism, adhd, sindrom Down, etc.)

Interventiile pentru optimizare si dezvoltare personala reunesc demersurile adresate adultului sanatos, care au drept scop imbunatatirea vietii personale.

Cabinet Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela

BACAU

Bacau

Adresa: Arena Business Center Str. Stefan cel Mare nr.28 etaj I , camera 9

Tel: 0749982047

E-mail:

L
10:00-18:00
V
10:00-18:00
M
10:00-18:00
S
9:00-13:00
M
10:00-18:00
D
Inchis
J
10:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!