Clinica medicala

Cabinet Individual de Psihologie Iuliana Szabo

Mental Wellness
5
din 1 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Cabinet Individual de Psihologie Iuliana Szabo

Vezi toata descrierea

Mă numesc Iuliana Szabo şi sunt psiholog clinician, psihoterapeut, specialist în psihoterapii cognitive și comportamentale. Presiunile la care suntem supuşi în viaţa de zi cu zi sau anumite situaţii excepţionale traumatice pot provoca o arie largă de probleme: stres, anxietate, depresie, sindrom post-traumatic, sindromul burn-out. Aceste probleme, neadresate şi netratate, pot duce la accentuarea simptomatologiei și, în final, la incapacitatea de a funcţiona normal. Dacă tu crezi că te pot ajuta, te aştept în Cluj, pe strada Traian 41, pentru a discuta problema cu care te confrunţi și vom încerca împreună să găsim soluţia cea mai potrivită pentru tine. Îţi garantez confidenţialitate, profesionalism, competenţă şi securitate emoţională.
Serviciile pe care le ofer se adresează atât adulţilor,cât şi copiilor şi adolescenţilor:
Diagnostic şi evaluare clinică
Consiliere
Psihoterapii cognitive şi comportamentale
Terapii individuale şi de grup
Terapii pentru cupluri şi familie
Training parental - cursuri individuale pentru părinți, axate pe particularitățile şi stadiul de dezvoltare al fiecărui copil (parenting education)
Preţul unei şedinţe este de 100 RON. În cazul copiilor şi adolescenţilor, prima şedinţă se desfăşoară cu părinţii/aparţinătorii acestora şi este gratuită.

Serviciile oferite se adresează atât adulţilor cât şi copiilor şi adolescenţilor. Şedinţele de tarapie pot fi individuale sau de cuplu.

Psihoterapia cognitiv-comportamentală este un demers terapeutic de scurtă durată, centrat pe schimbarea gândiri... Citeste mai departe

Cabinet Individual de Psihologie Iuliana Szabo

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: str. Traian, nr 41, Ap. 2

Tel: 0751026331

E-mail:

L
8:30-19:00
V
8:30-19:00
M
8:30-19:00
S
Inchis
M
8:30-19:00
D
Inchis
J
8:30-19:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare