Clinica medicala

Vitreum Clinca Ofamologie

Vitreum Clinca Ofamologie
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Vitreum Clinca Ofamologie

Vezi toata descrierea

Vitreum Clinica de oftalmologie Beiu╚Ö ofer─â servicii medicale oftalmologice complete utilizând aparatur─â de ultim─â genera╚Ťie. Cu ajutorul doctorilor no╚Ötri de specialitate oferim consulta╚Ťii oftalmologice atât pentru adul╚Ťi, cât ╚Öi pentru copii.

De asemenea dispunem de o gam─â larg─â de produse de optic─â medical─â (ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare, precum ╚Öi toate accesoriile de îngrijire ale acestora).

Totodat─â se pot efectua tratamente medicale ╚Öi chirurgicale (tratamente laser, tratament keratoconus, opera╚Ťii de cataractaglaucomchirurgie refractiv─â laser, PRK, opera╚Ťii de retin─â, injec╚Ťii intraoculare, pterigion, blefaroplastie, strabism, crosslinking).

Vitreum Beius

Ce este cataracta

Cataracta este o afectiune oftalmologic─â care se caracterizeaz─â prin opacifierea cristalinului, care estetransparent si situat în spatele irisului. Aceasta opacifiere poate fi cauzat─â de o vârst─â înaintat─â sau de o boal─â preexistent─... Citeste mai departe

Vitreum Clinca Ofamologie

BIHOR

Beius

Adresa: Str. Română nr. 8

Tel: 0740231559

E-mail:

Web: https://vitreum.ro/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-13:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare