Clinica medicala

Vitreum Clinca Ofamologie

Vitreum Clinca Ofamologie
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Vitreum Clinca Ofamologie

Vezi toata descrierea

Vitreum Clinica de oftalmologie Oradea oferă servicii medicale oftalmologice complete utilizând aparatură de ultimă generație. Cu ajutorul doctorilor noștri de specialitate oferim consultații oftalmologice atât pentru adulți, cât și pentru copii.

De asemenea dispunem de o gamă largă de produse de optică medicală (ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare, precum și toate accesoriile de îngrijire ale acestora).

Totodată se pot efectua tratamente medicale și chirurgicale (tratamente laser,reducere de dioptrii ReLEx Smile,  tratament keratoconustransplant cornee, operații de cataractaglaucomchirurgie refractivă laser, PRK, operații de retină, injecții intraoculare, pterigion, blefaroplastie, strabism, crosslinking).

Vitreum Oradea

Ce este cataracta

Cataractaeste o afectiune oftalmologică care se caracterizează prin opacifierea cristalinului, care estetransparent si situat în spatele irisului. Aceasta opacifiere poate fi cauzată de o vârstă înaintată sau de o boală preexistentă... Citeste mai departe

Vitreum Clinca Ofamologie

BIHOR

Oradea

Adresa: Piața Independenței nr. 47, bl. A3

Tel: 0261716459

E-mail:

Web: https://vitreum.ro/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-13:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare