Clinica medicala

Clinica Mind Garden

Clinica Mind Garden
Din pasiunea mai binelui
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare
Psiholog ClinicianGeorgiana Ene

Psiholog Clinician Georgiana Ene

Specialitate: Psihologie
Programare
Competente: Psihologie, Logopedie, Terapie ABA
Descriere specialist: Master în Psihologie Clinică – Evaluare și Intervenție în cadrul Facultății de Științe ale Eudcației, Științe Sociale și Psihologie.

Formare în Psihoterapie Experiențială și a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie în confmitate cu normele Colegiului Psihologilor din România, Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie din cadrul institutului S.P.E.R.

Curs de formare profesională continuă “Terapie comportamentală aplicată la copii cu tulburare de spectru autist“, organizat de Asociația Help Autism.

Absolventă a cursului “Tulburările de limbaj și specificul terapiei logopedice în dislalie și dislexo-disgrafie “ acreditat de câtre comisiile de Psihologie Clinică, Psihoterapie și Psihologie Educațională și Școlară – Psihopedagogie specială.

Absolventă a cursului "Supervizare și management în centrele care oferă servicii ABA", organizat de ABA Masters și Asociația Autism Voice.

Descoperă echipa pe https://clinicamindgarden.ro/

Clinica Mind Garden

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Dr Ion Radovici nr. 8

Tel: 0774454545

E-mail:

Web: https://clinicamindgarden.ro/

L
8:00-8:00
V
8:00-8:00
M
8:00-8:00
S
Inchis
M
8:00-8:00
D
Inchis
J
8:00-8:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare