Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centru Medical Ovidius

Centru Medical Ovidius

Prezentare Centru Medical Ovidius

Vezi toata descrierea

Simti ca iti pierzi din puterea de alta data , viata ti se pare mai putin placuta sau pur si simplu vrei sa vezi ce se petrece in corpul tau? I-ati doza de sanatate! 

Centrul medical Ovidius vine in acest an in sprijinul pacientilor judetului Buzau cu o noua locatie si dotari tehnologice medicale ale anului 2015!

Ecografie 4D/3D

Laborator Analize Medicale

Fizioterapie

Kinetoterapie

Cardiologie

Medicina Interna

Endocrinologie

Neurologie

Urologie

Chirurgie

Neurochirurgie

Ortopedie

Noutatea rezulta din dotarea noului laborator de analize medicale cu aparatura de biochimie, hematologie, microbiologie si imunologie noi si performante .

Centrul Medical Ovidius ofera consultatii in specialitatile : chirurgie, medicina interna, gastroenterologie, endocrinologie, neurologie , psihiatrie , reumatologie , fizioterapie si medicina de familie.

De asemenea in dotarea Centrului Medical va sta la dispozitie un sistem de ultrasonografie cu softuri si sonde specializate in 3D – 4D, Doppler color.

Tot in Centrul Medical Ovidius din Str, Col. Buzoianu Nr 14 B , va stau la dispozitie o gama complexa de aparate de fizioterapie , electrocardiograf nou cu 8 canale . Aici este dotata o sectie cu saloane / rezerve pentru spitalizare de zi cu un confort deosebit.

Va asteptam sa va luati doza de sanatate si sa va recapatati zambetul si buna dispozitie mult dorite din noua noastra sectie de Fizio-Kineto-Balneo terapie!

 

 

Centru Medical Ovidius

BUZAU

Buzau

Adresa: Str.COl.Buzoianu Nr.14 Bis

Tel: 0123455755

E-mail:

Web: http://www.ovidiusmedical.ro/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-12:30
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!