2758 Nucleoplastia

Clinica medicala

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ...

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES
1
din 1 voturi
Fa-ti o programare

Nucleoplastia

Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Med New Life

A
A

 Nucleoplastia este cea mai noua solutie de tratarea herniei de disc. Interventia este una minim invaziva si se desfasoara sub anestezie locala, fara taieturi, fara sa necesite o recuperare indelungata, fara spitalizare si fara alte complicatii. Procedura este efectuata de cel mai bun radiolog interventionist din Romania, Dr. Rares Nechifor avand peste 3000 de interventii efectuate.
Nucleoplastia este o interventie in care medicul face o punctie in masa musculara pana la nivelul intradiscal cu o sonda speciala de unica folosinta care dezintegreaza tesutul nucleului pulpos, la nivel molecular, prin radiofrecventa in prima faza, redandu-i consistenta prin coagulare, in a doua faza, aceasta presupune reducerea presiunii si pastrarea consistentei nucleului pulpos. Metoda minim invaziva se efectueaza ambulator astfel incat pacientul va parasi clinica chiar in ziua interventiei. In timpul procedurii de nucleoplastie pacientul este perfect constient, sta intins pe burta iar comunicarea dintre el si medic este permanenta, acesta relatand tot ce simte astfel incat interventia sa fie una de succes insa cel mai important ramane ghidajul radioscopic cu ajutorul sistemului performant de angiografie.


Este metoda de tratament pentru pacientul care sufera de o hernie de disc inchisa si in cazul caruia medicul specialist evalueza datele examenului clinic amanuntit, a examinarilor radiologice si de rezonanta magnetica (IRM) precum si lipsa de raspuns la tratamentele conservative, toate acestea in scopul luarii deciziei de efectuarea interventiei.


www.medicina-interventionala.ro

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ...

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza Bulevardul Nicolae Caramfil 85A - Incinta Spitalului Ponderas

Tel: 0319300

E-mail:

Web: www.medicina-interventionala.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare