Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ...

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES

Prezentare Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES

Vezi toata descrierea

Centrele Ares reprezintă cel mai important furnizor privat de servicii de cardiologie intervențională din România. Cu o echipă formată din doctori renumiți, cu o înaltă calificare medicală, dobândită atât în România cât și în străinătate, Centrele Ares asigură întreaga gamă de servicii de cardiologie clinică și intervențională, de la consultații clinice, echografii transesofagiene și teste de efort la coronarografii, angioplastii sau tratamente ale bolilor cardiace structurale (TAVI, MitraClip).

Coordonatorul departamentului de cardiologie intervențională din cadrul Centrelor de Excelență Ares este Dr. Dan Deleanu, medic primar cardiolog cu o experiență de peste 30 de ani în tratamentul intervențional al patologiilor cardiace, și cu rezultate remarcabile evidențiate de numeroasele intervenții endovasculare efectuate cu succes, în premieră în România. De la înființare, în 2011, la Centrele ARES au avut loc 12 premiere naționale și europene.

În prezent, Centrele ARES operează în 4 săli de angiografie, în incinta Spitalului Monza și a Spitalului Ponderas din București. Toate cele 4 săli sunt dotate cu aparatură de ultimă generație, sistem angiograf care prin complexitatea sa ajută la investigarea vaselor de sânge, pentru a determina cu acuratețe zonele de ischemie (întreruperea circulației sanguine într-un țesut sau organ) în vederea stabilirii unui diagnostic și a tratamentului minim invaziv.


Fiind un centru exclusiv privat, condițiile de spitalizare de care pot beneficia pacienții noștri sunt dintre cele mai înalte, aceștia fiind cazați în rezerve single dotate cu sistem nurse-call ce facilitează o supraveghere medicală cât mai promptă. 

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ...

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza Bulevardul Nicolae Caramfil 85A - Incinta Spitalului Ponderas

Tel: 0319300

E-mail:

Web: www.medicina-interventionala.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!