Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Audionova Pantelimon

Audionova Pantelimon

Prezentare Audionova Pantelimon

Vezi toata descrierea

De peste 22 de ani suntem un partener de încredere pentru persoanele hipoacuzice din România. Este o onoare pentru noi să vă fim alături și să punem la dispoziția dumneavoastră cele mai bune aparate auditive, servicii profesionale și  toată experiența noastră în domeniul aparatelor auditive.

Cea mai mare rețea de aparate auditive din România, având 52 de centre de specialitate în toată țara și 14 centre specializate pentru testarea nou-născuților și a copiilor. Rețeaua este formată din specialiști calificați, acreditați de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației – tehnicieni acusticieni-audioproteziști și laboratoare dotate cu aparatură de ultimă generație. Toate acestea au ajutat Audionova să fie lider în domeniul aparatelor auditive din România.

Scopul nostru este să identificăm deficiența auditivă cât mai repede și să oferim soluții moderne și adecvate de reabilitare auditivă acolo unde tratamentul medicamentos sau soluțiile chirurgicale nu dau rezultate, iar specialiștii noștri vă vor consilia pentru a alege cea mai potrivită soluție de auz pentru necesitățile dumneavoastră.

Puteți efectua testul de auz online sau puteți merge în oricare dintre centrele noastre, unde specialiștii Audionova vă vor testa auzul și vor explica toate opțiunile pentru a-l putea recupera. Vezi aici lista cu centre Audionova.

La noi găsiți o gamă variată de aparate auditive, cele mai avansate din lume, cu design modern și prețuri atractive, deoarece întotdeauna implementăm toate noutățile in domeniu, pentru pacienții noștri.

Audionova Pantelimon

BUCURESTI

Sectorul 2

Adresa: Sos. Pantelimon nr. 74

Tel: 0314313323

E-mail:

Web: https://www.audionova.ro/testeaza-ti-auzul-si-descopera-aparatele-auditive-audionova/

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
Inchis
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!