Firme medicale

Soundservice Ploiesti

"simplu si diferit"

prtezele auditive

soundservice

A
A

Protezele auditive

Nu exista doi oameni care au exact aceeasi experienta cu pierderea auzului. Din acest motiv, exista mai multe modele si stiluri diferite de proteze auditive . Alegerea aparatului auditiv potrivit se reduce la o serie de factori :


Gradul de pierdere al auzului

Modul de viata

Ghid de dexteritate

Buget

Estetica


Rolul protezelor auditive este acela de a amplifica sunetele si nu de a restaura functia auditiva alterata. Eficacitatea lor depinde de doi factori importanti: natura si gradul pierderii auzului.Ce este o proteza auditiva?

Proteza auditiva este un dispozitiv electronic format dintr-un microfon, un receptor (difuzor) si un microcip amplificator alimentat de baterie. Datorita ultimelor descoperiri in domeniul tehnologiei digitale si designului electronic avansat, aparatele auditive de ultima generatie sunt atat de mici incat sunt practic invizibile in canalul auditiv.


In ciuda dimensiunilor reduse, nu s-a facut nici un compromis in calitatea reproducerii sunetului.


Chiar daca un aparat auditiv nu poate asigura un auz complet normal, trebuie sa ofere beneficii considerabile care sa compenseze pierderea de auz. Una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor care poarta proteze auditive este efectul deranjant al zgomotului de fond. Microcipurile din aparatele auditive digitale de astazi pot reduce efectiv zgomotul si sa amplifice vorbirea ajustand sunetele slabe automat.


Chiar daca aparatele auditive nu pot sa redea abilitatea de auz originala, pot sa foloseasca ramasita de auz. Protezele auditive pot fi un nou mod de avea o viata activa, in care nu trebuie sa faceti un efort constant pentru a auzi. Tehnologia avansata ne-a adus atat de aproape de tinta noastra de a oferi o compensatie totala pentru fiecare pierdere de auz.Tipurile de proteze auditive

Proteza auditiva retroauriculara - BTE (Behind-the-ear)

Sectiunea principala (carcasa) din prezentul auditiv este ascuns in spatele urechii si conectat la un receptor turnat (oliva) care se potriveste perfect in ureche. Aceast tip de proteza auditiva poate fi complet automat, nefiind necesare ajustari manuale - sau o proteza auditiva, care ofera un control deplin. Aceste aparate auditive ofera controlul volumului si/sau selectarea de diferite programe pentru situatii de performanta specifice.

Potrivit pentru: toate tipurile de pierdere a auzuluiProteza auditiva retroauriculara - RIC

RIC combina avantajele aparateleor auditive de tip BTE cu dimensiunile celor intraauriculare. Difuzorul a fost mutat in ureche si este conectat la corpul principal al aparatului auditiv printr-un tub transparent subtire.

Rezultatul este o proteza auditiva practic invizibila, care ofera confort si inteligibilitate maxima.

Potrivit pentru: pierderea de auz usoara, medie si severaProteza auditiva intraauriculara - CIC (Complet in canal)

In functie de tipul specific, aceasta poate fi mai mult sau mai putin vizibila in ureche. Dimensiunea si forma canalului urechii dumneavoastra, impreuna cu pierderea auzului determina tipul de proteza optim.

Potrivit pentru: pierderea de auz usoara, medie si severaSoundservice Ploiesti

PRAHOVA

Ploiesti

Adresa: bd.Republicii, nr.153, bl.29C, ap.1, parter

Tel: 0344141319

E-mail:

L
8:30-17:00
V
8:30-17:00
M
8:30-17:00
S
Inchis
M
8:30-17:00
D
Inchis
J
8:30-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!