Clinica medicala

Neuroaxis

Neuroaxis - clinica de neurologie
5
din 1 voturi
Fa-ti o programare
Dr.Maliia Dragos Mihai

Dr. Maliia Dragos Mihai

Specialitate: Neurologie
Programare
Competente: Electrofiziologie, evaluarea prechirurgicală a pacienților epileptic, designul implantării prin tehnica SEEG
Descriere specialist: Medic specialist neurolog, membru în Centrul Român de Chirurgie a Epilepsiei, IFCN (Federația Internațională de Neurofiziologie Clinică), ASNER (Societatea Română de Neurodiagnostic Electrofiziologic) –liderul diviziei de tineret.
Implicare in proiecte: proiectul de cooperare interdepartamental EAN în Epilepsiezentrum, Spitalul Universitar Freiburg, Germania sub îndrumarea Prof. Andreas Schulze-Bonhage, proiectul de cercetare “Dinamica stărilor de conștiență în crizele epileptice” ce a căștigat un grant de cercetare IFCN în neuroelectrofiziologie în Centrul Danez de Epilepsie, Spitalul Filadelfia, Dianalund, Danemarca sub îndrumarea Prof. Șandor Beniczky.
Rezidențiat in neurologie la Spitalul Universitar de Urgență București
FFI (Rezident în Neurologie) la Centrul Universitar Spitalicesc din Rennes, Franța în cadrul Unității de Epileptologie « Van Gogh » sub îndrumarea Dr. Arnaud Biraben

Neuroaxis

BUCURESTI

Sectorul 1

Adresa: str. Iordache Golescu nr. 17

Tel: 0314251825

E-mail:

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-14:00
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare