Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Tratament Recuperator in Hernie de Disc Lombara la NeoKlinik in Statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Tratament Recuperator in Hernie de Disc Lombara la NeoKlinik in Statiunea Moneasa

Programul de recuperare medicala urmareste prin intermediul unor terapii combinate si exercitii fizice: reducerea inflamatiei, refacerea functiilor diminuate, cresterea nivelului functional si reducerea durerilor cauzate de hernia de disc lombara. 

Circulatia sangvina din zona herniata este compromisa, fluxul arterial si venos fiind astfel diminuat , generand o hipoxemie serioasa. Acesti factori contribuie, la rândul lor, la aparitia durerii. Radacinile nervoase si în special cele senzitive sunt sensibile in lipsa oxigenarii normale. Prin aplicarea ozonului în zona ischemiata se produce hiperoxigenarea acesteia cu reducerea consecutiva a durerii. Efectul direct este difuzia oxigenului în zona cu cresterea 2,3 difosfogliceratului care faciliteaza eliberarea oxigenului de catre hemoglobina. Rezultatul final este cresterea cantitatii de oxigen de la nivelul zonei herniate, reducere anoxiei si implicit a durerii. 

Daca resimti amorteli, furnicaturi sau pur si simplu piciorul nu te mai “asculta” nu trebuie sa astepti pana nu mai suporti durerea. Costul programului pentru Recuperare si Ameliorare in Hernie de Disc Lombara este de 1500 lei (11 nopti/12 zile ) si include : 

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice, 

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare, 

- ozonoterapia aplicata prin infiltratii subcutane pe zona segmentului coloanei lombare, 

- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale. 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare