Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Recuperare Medicala in Osteoporoza la NeoKlinik statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Recuperare Medicala in Osteoporoza la NeoKlinik statiunea Moneasa

Antrenamentul fizic moderat intareste oasele si muschii, imbunatateste echilibrul, coordonarea si flexibilitatea, aspecte deosebit de importante pentru persoanele in varsta si cele diagnosticate cu osteoporoza. Cercetarile avand ca subiecti femeile aflate la menopauza care fac exercitii aerobice si de rezistenta au raportat o cantitate mai mare de masa osoasa. 

In tratamentul Osteoporozei sunt indicate alaturi de ozonoterapie si procedurile de fizioterapie : curenţii galvanici, curenţii de joasă frecvenţă, ultrasunetele, laserterapia, masajul terapeutic sau diatermia. 

Clinica-Hotel Neoklinik din Statiunea Moneasa, va propune un program de ameliorare si preventie in Osteoporoza! 

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Osteoporoza se numara printre bolile majore ale epocii moderne. Odată instalată osteoporoza, nu este posibilă refacerea masei osoase. Totuşi, intervenţia precoce poate incetini progresia bolii. Costul unui Program de Preventie si Ameliorare in OSTEOPOROZA este de 2000 lei/11 nopti si include: 

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice 

-ozonoterapia aplicata sistemic prin 10 sedinte de perfuzie ozonizata suprasaturata 

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice 

-monitorizare TA in zilele de tratament 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare