Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Recuperare Medicala in Coxartroza la NeoKlinik in Statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Recuperare Medicala in Coxartroza la NeoKlinik in Statiunea Moneasa

Durerile fizice provocate de Coxartroza cauzeaza pierderea vitalitatii, limitarea miscarilor si in final te va impinge la izolare cu consecinte grave in viata sociala si economica . 

Medicatia de tip antiinflamator este o solutie de moment cu efect limitat in timp si bineinteles cu efecte adverse. 

Testeaza-ti mobilitatea soldului si daca ai cele mai mici suspiciuni adreseaza-te medicului. Cu cat Coxartroza este depistata mai timpuriu cu atat metodele de tratament nechirurgicale dau rezultate mai bune. 

Ozonoterapia, Fizioterapia, Kinetoterapia in bazin sau la sala, încadrate într-un program de recuperare individualizat, ocupă un loc important şi bine stabilit în managementul şi tratamentul Coxartrozei. Totodată, tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului. Costul Programului de Recuperare si Ameliorare in Coxartroza propus de Neoklinik este de 1500 lei se desfasoara pe o perioada de 12 zile si include: 

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice, 

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare, 

- ozonoterapia aplicata prin infiltratii subcutane in zona articulatiei coxo-femurale 10 sedinte 

- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare