Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Program Recuperator in Boala Parkinson cost 2000 lei/11 nopti NeoKlinik Statiunea Moneasa

NeoKlinik

A
A
Program Recuperator in Boala Parkinson cost 2000 lei/11 nopti NeoKlinik Statiunea Moneasa

Maladia Parkinson este o boală degenerativă provocată de distrugerea lentă şi progresivă a neuronilor care produc dopamina. Din milioanele de neuroni care există în creierul uman, bolnavii de Parkinson pierd în jur de 10.000. Zona afectată are un rol important în controlul mişcărilor, de aceea pacienţii au simptome precum gesturi rigide, sacadate şi incontrolabile, tremor şi instabilitate posturală. 

In cazul bolii Parkinson vom utiliza concentratii marite de ozon, administrate pe cale sistemica, prin perfuzie cu solutie ozonizata. Ozonul, dupa ce este degradat in peroxid de ozon, consuma antioxidantii disponibili, printre care si glutationul. Aceasta scadere a GSH-ului inhiba producerea de TNF-α, IL-1 si IL-6, precum si a Gama - Interferonului. De asemenea, cresc cantitatile de IL-4 si IL-10. In acest mod, limfocitele Th2 sunt activate, iar activitatea celor Th1 este scazuta. Cum Limfocitele Th1 sunt responsabile cu imunitatea celulara si, in majoritatea bolilor autoimune raspund de exacerbarea afectiunii, prin cresterea ratei cu care macrofagele ataca propriul organism, prin ozonoterapie le putem scadea nivelul si putem reduce agresivitatea bolii. 

Balneofizioterapia are un rol important de completare şi susţinere a tratamentului alopat si a celui cu ozon. Masajul şi gimnastica medicală asigură tonusul şi troficitatea musculară, mobilitatea articulară precum si controlul postural. Electroterapia este folosită pe scară largă pentru controlului rigiditatii şi îmbunătăţirea tonusului muscular. 

Bioclimatul statiunii Moneasa cu efect sedativ asupra sistemului nervos este un factor important in controlul bolii. Costul programului de Ameliorare sau Preventie in boala Parkinson este de 2500 lei/11 nopti si include: 

- consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice 

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin perfuzie ozonizata suprasaturata 

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice 

-monitorizare TA in zilele de tratament 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie cand se va achita locul in camera dubla la costul de 880 lei/11nopti. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 

Datorita parteneriatului de Colaborare intre NeoKlinik si Asociatia de Lupta Impotriva Bolii Parkinson, condusa de ing. Dan Raican, membrii asociatiei beneficiaza de o reducere de 500 lei din tariful afisat, cu conditia sa faca dovada adeziunii. In acest sens va invitam sa contactati Asociatia ce are sediul la Deva sau sa solicitati la receptia in clinica formularul de adeziune. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare