Clinica medicala

NeoKlinik

Noi tratam, EL vindeca !
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Program de Recuperare in Afectiunile Coloanei Cervicale-cost 1500

NeoKlinik

A
A
Program de Recuperare in Afectiunile Coloanei Cervicale-cost 1500

Programul terapeutic în tratamentul Durerilor Cervicale (tasari, potruzii, hernii de disc) prin ozonoterapie este extrem de simplu, bine tolerat şi constă în suplimentarea aportului de Oxigen Oxon prin InfiltraÅ£ii locale, subcutan, paravertebral asupra segmentului coloanei cervicale. 

În total se fac intre 10 şedinÅ£e de ozonoterapie intr-o sedinta aplicandu-se mai multe infiltratii, cu repetarea curelor terapeutice dupa 6 luni. 

PacienÅ£ii trataÅ£i prin ozonoterapie constată rapid o diminuare efectivă a sindromului dureros cervical, o reducere a contracturii musculare paravertebrale şi creşterea mobilităţii coloanei cervicale, stare generală de bine, îmbunătăţirea somnului nocturn. Aceasta la rîndul său, în marea majoritate de cazuri duce la scăderea substanÅ£ială a consumului abuziv de medicamente (antiinflamatoare, calmante, antidepresive etc.) şi a reacÅ£iilor adverse provocate de acestea. Se poate spune că ozonoterapia îmbunătăţeşte calitatea vieÅ£ii celor care suferă de dureri cervicale. În unele cazuri pot fi evitate intervenÅ£iile chirurgicale. În încheiere trebuie menÅ£ionat faptul că ozonoterapia nu este un panaceu şi nu poate rezolva de una singură problema durerilor cervicale. Astfel vom utiliza asociat tehnicilor de ozonoterapie, medicina fizica prin stimuli bio-mecanici, kinetoterapie acvatica sau la sala si masaj. Este nevoie si de implicarea pacientului în proces 

ul terapeutic. 

-Trebuie revăzut modul de viaţă. 

-Trebuie să se ducă o luptă intensă cu excesul ponderal, obezitatea. 

-Trebuie să se acorde o mare atenÅ£ie exerciÅ£iului fizic si corectarii pozitiilor vicioase 

-Este importantă diminuarea şi eliminarea stresului cotidian. Costul unui program de Recuperare si ameliorare in Afectiuni ale Coloanei Cervicale este de 1500 lei/11 nopti si include: 

- consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice 

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin infiltratii subcutan paravertebral asupra segmentului cervical de coloana 

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice 

-monitorizare TA in zilele de tratament 

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti - Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie cand se va achita locul in camera dubla la costul de 880 lei/11nopti. 

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii. 


NeoKlinik

BIHOR

Oradea

Adresa: -Sediu si Cabinet inOradea, str. Gh. Doja Nr. 2 Bl C6 ( louis Pasteur Nr 147 bl C6), -CLINICA in Statiunea Moneasa, judetul ARAD.

Tel: 0741039292

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-16:00
S
0:00-0:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare