Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clarfon - Aparate Auditive

Auzi mai bine ca oricand!

Testarea auzului GRATUIT!

A
A

Pierderea auzului este o afectiune de integrare sociala cu impact major: nu putem comunica cu familia si prietenii, nu mai intelegem conversatiile telefonice, nu auzim televizorul, muzica, sunetele naturii.

Din pacate, in România peste 2 milioane de persoane au o problema de auz.

Pana la 50% dintre persoanele cu deficiente auditive au vârsta sub 65 de ani, multi dintre ei fiind copii sau tineri. 3 bebelusi din 1.000 se nasc cu probleme permanente de auz.

La sugari si copii mici cu pierdere auditiva, identificarea din timp a hipoacuziei prin programe de screening poate imbunatati rezultatele lingvistice si educationale viitoare.

Din fericire, exista numeroase modalitati de a ajuta oamenii cu pierdere de auz. Daca pentru unii solutia o reprezinta tratamentul cu medicamente ori interventia chirurgicala, in cazul altora aparatul auditiv constituie un real ajutor. Persoanele cu pierdere auditiva pot beneficia de aparate auditive, dispozitive de ascultare si de implanturi cohleare. Ele pot de asemenea beneficia de logopedie, de reabilitare auditiva si alte servicii conexe. Desi nici cele mai avansate aparate auditive nu pot restaura in intregime auzul, acestea il pot imbunatati considerabil, iar ajustarea lor in mod profesionist va permite o imbunatatire categorica in calitatea vietii dumneavoastra.Daca ai o problema de auz, vino la Clarfon pentru o testare gratuita!


Clarfon - Aparate Auditive

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Grivitei, Nr 168, Sector 1

Locatia

Tel: 0730110127

E-mail:

L
9:00-17:30
V
9:00-17:30
M
9:00-17:30
S
9:00-13:00
M
9:00-17:30
D
0:00-0:00
J
9:00-17:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!