Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Profilaxia

Medicina preventiva mereu aproape de tine
5
din 2 voturi

Prezentare Centrul Medical Profilaxia

Vezi toata descrierea

Activitatea Centrului Profilaxia este orientată  spre preventie, avand ca scop evitarea imbolnavirilor, identificarea riscurilor care pot afecta sanatatea şi eviden'tierea de noi soluţii de profilaxie si control.
Centrul este o unitate medicală privată, cu dezvoltare continuă, avand în structura sa 2 departamente:

1. Departamentul de medicină preventivă care ofera servicii de medicina muncii (dosare angajare, evaluare boli profesionale, control medical periodic), epidemiologie, vaccinari internaţionale şi activităţi de cercetare – parteneriat in proiecte internationale.

2. Departamentul de de asistenta medicala, cu următoarele specialităţi: dermatologie, neurologie, alergologie, imunoterapie, ORL, psihiatrie, ecografie (cord, abdomen, tiroida, sân, sistem osos si muscular), pneumologie, medicină internă, cardiologie, endocrinologie, boli infectioase, chirurgie vasculara; în cadrul acestuia se efectueză analize de laborator, investigatii paraclinice - ECG, audiometrie, spirometrie, viziotest si ecografie - cardiaca, abdominala, generala, de tiroida si parti moi, mamara, doppler vacular.

Personalul are un grad crescut de competenta si este implicat in activitati de perfectionare continua prin participare la manifestari stiintifice nationale si internationale.

Centrul Medical Profilaxia

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Drubeta nr.97

Locatia

Tel: 0256490123

E-mail:

L
8:00-18:30
V
8:00-18:00
M
8:00-18:30
S
9:00-13:00
M
8:00-18:30
D
Inchis
J
8:00-18:30
Fa-ti o programare