Coronavirus Update

Sef lucrari dr. Scaunas Dan
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Dana
Dana
7 ani si 2 luni
Acest medic este unul EXCEPTIONAL, datorita lui tatal meu merge si nu doar atat poate sa aiba o viata normala si sa isi castige painea prin munca. Acesta a avut un accident in timp ce lucra ca mecanic sub un camion si pentru ca acesta s-a defectat la sistemul de franare i-a trecut peste ambele picioare. Tarsienele si falangele ambelor picioare au fost facute zob, rupte in zeci de bucatele. Dupa doua operatii de aproximativ 18 ore ambele de punere a tijelor si ulterior scoatere a acestora Dn. Doctor i-a reconstruit labele picioarelor care au fost distruse. Tatal meu merge acum normal, fara niciun defect si in continuare poate lucra, dupa cum am spus. Nu am cuvinte de multumire.
Gabriela Nae
Gabriela Nae
7 ani si 10 luni
Foarte buna
Cristina Samoila (Tacos)
Cristina Samoila
(Tacos)

8 ani si 5 luni
Pe scurt... Datorita dansului merg.La 14 ani, in urma unui accident pe munte, mi-a degerat un picior.Internata la Balotesti, mi s-a spus ca trebuie sa mi se amputeze piciorul de la genunchi in jos! Va dati seama cum am primit o asa veste la acea varsta! Din fericire numai incapatanarea si dedicatia cu care Dl. Dr. Scaunas isi face meseria m-a salvat. Nu mi-au fost amputate decat primele falange de la toate cele 5 degete. Astazi am 34 de ani, merg, am o familie frumoasa si ii datorez asta domnului doctor. Nu pot sa-i urez decat sa-l tina Dumnezeu sanatos sa mai faca bine si pe altii! Ec. Cristina Samoila (Tacos)
ion serban
ion serban
8 ani si 5 luni
Medic foarte pasionat, l-a operat pe tatal meu de fractura de col femural, atent la detalii, implicat in perioada de recuperare, jos palaria!
laura
laura
8 ani si 5 luni
il apreciez foarte tare pe acest medic sotul meu a fost tratat de domnul doctor am ajuns la dansul cu o fractura de 11 zile tratata prost de medicii din constanta iar dansul la operat acum suntem in perioada de recuperare si sa speram ca o sa mearga si el pe picioarele lui felicitarile mele domnul doctor de la cerna voda fam hofnar
VICTORIA VODA
VICTORIA VODA
8 ani si 5 luni
Daca ar trbui sa-i multumesc cuiva pentru ca merg ,e meritul dr.DAN SCAUNAS ,am trcut prin clipe grele ,o fracura de bazin in urma uni accident rutier ,dar am avut noroc de medici priceputi la spitalul Floreasca carora nu am cum sa le multumesc ,ei trateaza multe cazuri dar au si cimitire de morti ,eu ma numar printre cei vindecati ,va multumesc ca am avut norocul sa ma numar printre cei norocasi .
M G
M G
8 ani si 5 luni
Un doctor foarte zeflemist care nici macar nu asista la operatie ci isi lasa "secunzii".. Sa nu mai spun ca nici pe la control nu trece. Decat la adunatul banilor inainte de operatie si dupa daca i se pare ca nu a primit indeajuns. Vorbeste in sictir si se poarta urat cu pacientii.

Spune-ti parerea despre Sef lucrari dr. Scaunas Dan


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Sef lucrari dr. Scaunas Dan

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter