Coronavirus Update

Prof. dr. Petrisor Geavlete
Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta Sf. IOAN
Adresa: Sos. Vitan Barzesti nr. 13
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: secretariat: 021.334.59.70

67 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Pierre
Pierre
4 ani si 2 luni
Am venit din Toulouse pentru renumitul profesor Geavlete si acum imi spun multumirea foarte mare pentru acest doctor de elita. Este foarte cunoscut si in Franta iar pe mine m-a operat intr-o zi si am plecat a doua zi acasa. Face minuni aici in Romania si cred ca este cel mai bun din Europa. Pietrele la rinichi sunt spulberate de laser cu mare succes. Felicitari acestui mare profesor !
Dimitriu
Dimitriu
4 ani si 3 luni
Sunt medic si nu prea scriu la ziare sau la calculator osanale ! Mai ales pentru confrati ! Dar am plecat entuziasmat de la profesorul Geavlete dupa ce am fost operat de prostata cu plasma, introdusa in Romania de catre dansul. Are nu stiu cate premiere nationale si este un geniu in specialitatea urologie. Va spune un doctor experimentat : aveti cea mai mare incredere in profesorul Geavlete ! Sunteti pe cele mai bune maini dupa o viata dedicata bolnavilor
Gina
Gina
4 ani si 6 luni
Gina Am fost la foarte multi doctori dar vreau sa spun ca am un respect foarte mare pentru profesorul Petrisor. El mi-a pus diagnosticul corect cu noua metoda a dansului pentru cancerul de vezica. Acum nu mai urinez cu sange si sunt foarte bine. Cred ca profesorul Geavlete este cel mai mare profesionist.
Aurel
Aurel
4 ani si 6 luni
Aurel din Petrosani Sunt din Petrosani si vreau sa multumesc celui mai extraordinar Profesor pentru ca m-a salvat de la moarte. Am un singur rinichi si profesorul Geavlete mi-a sfaramat complet o piatra mare de ajunsesem in insuficienta renala si toti se codeau sa ma opereze. Este un mare om.
Petre
Petre
4 ani si 9 luni
Sunt din Transilvania si am venit la dr. P.Geavlete in ultimul hal, dupa ce aici mi s-a spus ca nu se mai poate face nimic. Mi-a operat ambii rinichi si nu mai am nevoie de dializa ! Sunt foarte fericit mai ales ca am 39 de ani ! Jos palaria si ma inclin in fata acestui doctor unic in Europa dupa cate am aflat.
Ralu
Ralu
4 ani si 9 luni
Am fost intr-o stare critica si dupa ce mi s-a pus o sonda speciala in rinichi am ajuns la dr. Petrisor care cu cea mai mare precizie si formidabil profesionalism m-a operat cu bine. Toata lumea il cunoaste ca fiind cel mai mare specialist din lume in pietrele urinare. Nu am cuvinte de mai mare multumire decat faptul ca il venerez pe acest om de cea mai mare omenie si il iubesc foarte sincer. Cu mine Profesorul Geavlete A FACUT IMPOSIBILUL.
Valentin
Valentin
4 ani si 9 luni
Cred ca Domnul a facut sa ajung si sa fiu salvat de profesorul Petrisor Geavlete care m-a operat cu laserul la Sanador si mi-a salvat rinichiul si viata ! Sunt vesnic recunoscator. Ma simt formidabil iar viata mea a revenit la normal. Mare cinste acestui Profesor extraordinar !
Lucretia
Lucretia
5 ani si 2 luni
Am fost operata recent la Sanador pentru o piatra mare la rinichi pe care au vrut la mine la Bacau sa ma taie. Sunt foarte multumita desi cam scumpisor la acest spital privat. Profesorul Geavlete este cel mai bun din Romania de la mare distanta. Tin sa-i multumesc ca a ramas la noi si sunt fericita ca face minuni.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Prof. dr. Petrisor Geavlete


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

67 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Prof. dr. Petrisor Geavlete

Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta Sf. IOAN
Adresa: Sos. Vitan Barzesti nr. 13

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter