Coronavirus Update

Dr. Luminita Beldean
Medic specialist in Endocrinologie

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Iuliana
Iuliana
5 ani si 6 luni
Recunostinta si respect pt Conf.Univ.Dr. Beldean Aveam 3 ani cand m-a salvat prima data. Eram in pragul unor operatii traumatizante pentru corectarea oaselor. Chirurgii trageau linii pe unde sa taie osul, dar dr. Beldean s-a opus. M-a tratat si am scapat, iar acum am picioare perfecte. Acum am 21 ani si din nou trebuia sa fiu operata pentru a mi se extirpa un organ. Dar ingerul meu pazitor, dr Beldean a revenit din Anglia, de unde lucra si s-a opus si cred ca va fi bine de acum inainte. Rautatile la adresa dr. Beldean nu isi au rostul. Cei ca mine sunt recunoscatori salvatorului lor si dr. Beldean este salvatorul meu si ii multumesc.
Maria
Maria
7 ani si 1 luni
Beldean Luminita nu este un medic endocrinolog bun, pregatirea ei fiind una foarte sp***a. Dna. doctor Beldean a vrut sa imi faca o punctie cu ac fin in conditiile in care ea nu mai efectuase vreuna. Acestea pot fi foarte periculoase daca sunt efectuate de neprofesionisti. Tratamentul prescris de dr. Beldean la problema avuta a fost unul gresit. Acest asa zis medic endocrinolog din Sibiu mi-a pus sanatatea in pericol. Norocul meu a fost ca am dorit sa cer si o a doua opinie. Am mers la dna. dr. Stanciu Mihaela. Tot respectul pentru dansa si alti endocrinologi de renume precum dna. Podra sau dna. Cristina Roman. Beldean Luminita are o reputatie foarte p***a in Sibiu atat printre colegii de breasla, cat si printre pacienti sau farmacisti. Daca cumva ati fost sau sunteti pacientul ei, cereti o a doua opinie la un alt medic spre binele dumneavoastra. Nu stiu cat de bine pregatita este Luminita Beldean pe partea de pediatrie, insa pe partea de endocrinologie (adulti) situatie este dezastroasa. Rusine Polisano ca promovati un asemenea endocrinolog. Banuiesc ca sunteti la curent cu faptul ca trimite pacientii veniti la Polisano la cabinetul ei BELDEAN MED de pe Nicolae Balcescu....
Mihail
Mihail
8 ani si 3 luni
Un medic foarte bun, nu e ahtiata dupa bani, nu consulta cu ochii pe ceas sau in functie de bogatia pacientului. Pacat ca nu a avut sansa de a lucra intr-o clinica universitara. Experienta acumulata in Germania si Anglia i au permis sa puna un diagnostic si sa prescrie un tratament corect, astfel incat copilul meu care ar fi fost condamnat la o viata de ''''''''''''''''leguma'''''''''''''''' sa duca o viata normala. Multumesc Doctorita Luminita Beldean! Domnul sa te aiba in paza!

Spune-ti parerea despre Dr. Luminita Beldean


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Luminita Beldean

Medic specialist in Endocrinologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter