Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Doina Iovanescu
Medic specialist in Boli infectioase
Medic la Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.318.60.90

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21542642719
Utilizator2154264271
9

2 ani si 1 luni
Probabil ca este un bun profesionest atata timp cat a ajuns sefa sectiei TERAPIE INTENSIVA INBI MATEI BALS. Lipsita de omenie, lipsita de tact si intelegere cu apartinatorii, extraordinar de obraznica. Nu este interesata ca pacientul din terapie intensiva sa fie pus pe picioare si insanatosit, este interesata sa-l puna familiei in brate cat mai repede , pentru ca dansa doreste cat mai multe paturi goale in acea sectie. Echipa de medici a terapiei intensive MATEI BALS este foarte buna, dar pacat ca au asa o sefa...Cu astfel de oameni trebuie sa convietuim si acestor oameni trebuie sa le multumim ca starea sistemului sanitar romanesc este jalnic. Mergeti la pensie doamna doctor!
Iordan Nutu
Iordan Nutu
7 ani si 6 luni
Multumim bunului dumnezeu ca a scos in calea noastra acest minunat doctor careie , fara nici un fel de retinereputem afirma ca este un adevarat inger pazitor si o femeie facatoare de minuni, sotia mea care a fost diagnosticata cu: Septicemie , A1H1 si Stafilococ auriu careia nimeni nu-i ii mai dadea nici-o sansa la viata datorita si celorlate complicati care le avea ( transplant renal si bolnava cardiac ) Doamna dr Iovanescu impreuna cu minunata sa echipa medicala au realizat imposibilu iar sotia mea in prezent este sanatoasa si in afara oricarui pericol !!
nicolae stan
nicolae stan
7 ani si 9 luni
dumnezeu sa ii dea multa sanatate si sa o tina mult si bine pe doamna doctor Iovanescu,deoarece eu sunt unul dintr-e cei care au avut norocul sa o intalneasca la momentul potrivit.pot spune ca dansa impreuna cu doamna doctor monica ivan sunt ingerii mei.multa sanatate amandurora
Vlad Vasilica
Vlad Vasilica
12 ani si 7 luni
Dumnezeu sa o aiba in paza pe Doamna Doctor, deoarece in anul1995 luna aprilie m-a deadus la viata, dupa ce in urma unei infectii urinare , aveam hemoglobina 3.5 , de asemeni ai multumeste si fetitza mea care atunci abia o nascusem si acum are aproape 15 ani.

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Doina Iovanescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Medie
Dotare
   Excelenta

Asist. univ. dr. Doina Iovanescu

Medic specialist in Boli infectioase
Medic la Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter