Coronavirus Update

Produse si servicii

Prezentare de produse si servicii specifice oferite de partenerii nostri.

Suplimente alimentare naturale pentru viroze de la Herbagetica

Herbagetica

Povestea Herbagetica a luat naștere în 2010 în Brașov, orașul din inima României. Din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante și mai ales de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative. Pentru noi calitatea este pe primul loc: investim calitate în produsele create, acest lucru fiind posibil prin parteneriate cu furnizori de încredere din Uniunea Europeană de la care provin extractele noastre standardizate. Mulțumirea și satisfacția pe care le primim din partea clienților sunt neprețuite și reprezintă garanția calității produselor Herbagetica. Dacă ați ajuns aici, pe site-ul nostru, ați făcut deja un prim pas important în descoperirea a ceea ce este necesar pentru sănătatea dumneavoastră. Restul este o plimbare în lumea vindecătoare a extractelor Herbagetica, în care veți găsi, cu siguranță, formule 100% naturale pentru vindecarea și armonia sănătății dumneavoastră.


Mai multe
Suplimente alimentare naturale de la Cosmopharm

Cosmopharm

Suntem COSMO PHARM®, companie cu o traditie de peste 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, cu zeci de milioane de flacoane distribuite si milioane de romani satisfacuti. Fondata inca din 1994, am fost primii promotori ai ideilor de supliment alimentar si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al TISHCON CORP. din SUA, una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, cu un portofoliu de peste 13.000 de produse comercializate in SUA si pe plan international. Intre timp, din dorinta de a pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse de cea mai inalta calitate, ne-am extins parteneriatul extern, colaborand cu producatori de renume mondial: Lallemand (probiotice), AkerBioMarine™ (Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX® Fish Oil), DSM (resVida® Resveratrol), Kaneka™ (QH™), Sabinsa Corp. si multi altii.
Mai multe

Discuta cu medicul specialist si afla cum poti preveni sau reduce riscul aparitiei cariilor

Colgate

In cei peste 200 de ani de existenta, Colgate a dezvoltat game de produse de ingrijire orala pentru nevoile specifice atat ale adultilor, cat si ale copiilor, castigandu-si astfel recunoasterea de Marca nr. 1, recomandata si utilizata de medicii dentisti, din intreaga lume si din Romania. Valorile Colgate, ce reprezinta fundamentul activitatii intregii companii, se reflecta in produsele si serviciile oferite: grija pentru consumatori si mediu, cooperarea la nivel mondial a intregii echipe Colgate pentru sustinerea dezvoltarii companiei si imbunatatirea continua a produselor si tehnologiilor Colgate. Inca de la deschiderea primului laborator de cercetare, in 1896, sub conducerea lui Martin Ittner, un reputat chimist, Colgate s-a dedicat progresului tehnologiei in ingrijrea orala pentru a veni in intampinarea nevoilor diverse si mereu in schimbare ale consumatorilor. In prezent, compania detine sase centre de cercetare, in SUA, Belgia, China, Brazilia, India si Mexic. In fiecare an sunt derulate studii adresate consumatorilor pentru a descoperi perceptia asupra produselor Colgate, nevoi de ingrijire inca neacoperite de produsele existente pe piata si oportunitati pentru imbunatatirea produselor actuale. Ingredientele folosite de Colgate in produsele sale sunt sigure atat pentru oameni, cat si pentru mediu, respectand legislatia in vigoare, in fiecare zona in care sunt comercializate.
Mai multe

Urgo are grija de tine

Urgo

URGO este un brand renumit in intreaga lume pentru produsele de prim ajutor pe care le produce.
Mai multe

Urgo are grija de tine

Montavit

Compania farmaceutică Montavit este o companie austriaca independenta, afacere de familie, cu un istoric de peste 60 de ani, furnizoare de produse inovatoare pentru întreaga lume. Produsele Montavit sunt prezente pe pieţele farmaceutice în peste 50 de ţări de pe glob,. Punctul central al eforturilor se află în urologie, ginecologie şi alergologie, precum şi în aria medicamentelor pe bază de plante. Prin cercetare, dezvoltare şi un management de calitate sigur şi controlat, Montavit a stabilit noi standarde care să reflecte şi să îndeplinească nevoile pacienţilor, ale personalului medical precum şi adaptarea la cerinţele pieţelor.
Mai multe