Clickmed
programare rapida la medic

Imunotus, remediul eficient ca sa scapi de tuse

Actualizat la data de: 07 Noiembrie 2016
Imunotus, remediul eficient ca sa scapi de tuse

Specialistii spun ca pot exista peste 90 de cauze care pot duce la aparitia tusei. Cel mai des insa apare din cauza racelilor si infectiilor respiratorii.

Cum iarna este aproape si va aduce frig, ninsori, temperaturi scazute, creste riscul sa te imbolnabvesti de raceala si gripa, care se manifesta si prin suparatoarea tuse.

Alte cauze ale tusei pot fi astmul, rinita alergica, bronista cronica, infectii ale sinusurilor, tonsilita, refluxul gastroesofagian, pneumonia, laringita.

Ce este tusea

Tusea reprezinta un act reflex al organismului, ca sa indeparteze secretii si substante iritante ale cailor respiratorii care transporta aerul pe care o persoana il respira pe nas si gura, catre plamani.

Cand tusea apare la persoanele racite, mai intai este seaca, iritativa, apoi devine productiva, ceea ce inseamna ca este eliminat mucus.
Uneori poate fi insotita de respiratie dificila, stari de voma si te poate impiedica sa te odihnesti, mai ales pe timpul noptii.

Solutii de ajutor cand tusesti

Bea mai multe lichide, caci apa ajuta la dizolvarea mucusului si calmeaza gatul iritat. Poti bea ceai caldut indulcit cu putina miere. Cand mergi la culcare, poti sa dormi pe doua perne, pentru ca astfel vei reduce episoadele de tuse, mai ales daca este seaca.

Daca esti fumator, este bines a renunti la acest viciu, cel putin pana cand scapi de simptom. Evita, de asemenea, expunerea la factori iritanti, pe care ai putea sa ii inhalezi, inrautatind tusea. Este vorba despre fum si praf.

Imunotus, un remediu natural impotriva tusei

Cand ai episoade de tuse cauzate de raceala, gripa si viroze, poti apela la Imunotus. In compozitia sa intra ingrediente naturale, neavand reactii adverse pentru organism. Produsul este mucolitic, antiviral si expectorant. Are o actiune calmanta, grabind vindecarea episoadelor de tuse suparatoare.

Contine fructe si flori de soc, cimbru si ciubotica- cucului, plante care au actiune expectoranta si fluidifica secretiile. Totodata, stimuleaza si sistemul imunitar, datorita continutului de vitamina C. Cimbrul este ingredientul care are proprietati antibacteriene, in timp ce ciubotica-cucului are rol secretolitic si antispasmatic.

Substanta active din cimbru, thymolul, este cea care are un puternic efect antimicrobian, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.

Imunotus contine si acetil-cisteina, un compus care se absoarbe rapid in organism, ameliorand simptomele in caz de raceala, gripa si tuse productiva.
Imunotus se gaseste sub forma de sirop, plicuri si capsule si poate fi cumparat fara prescriptie medicala.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.