O noua solutie pentru tratarea depresiei, panicii, anxietatii si stresului

Putina lume stie ca tristetea prelungita, starile continue de teama sau panica fara un motiv aparent, lipsa de incredere in propria persoana, sentimentele de durere sufleteasca si de disperare care apar in momentul unui esec, al unei despartiri sau al pierderii unei persoane dragi sunt suferinte care pot fi depasite cu ajutorul psihoterapiei.

Exista multe tipuri de psihoterapie, insa psihoterapia cognitiv-comportamentala este fundamentata in totalitate prin cercetari si studii stiintifice. Psihoterapeutul isi propune sa ofere cunostinte, lamuriri, incredere si suport, astfel incat persoana aflata in suferinta sa isi poata controla din ce in ce mai bine emotiile si comportamentul.

Am intalnit multi oameni care ajunsesera sa creada ca nu mai au nicio sansa, ca viata lor s-a sfarsit si ca nu vor mai scapa niciodata de durerea si chinul pe care le simt. Am intalnit oameni care, dupa ani de suferinta, indoiala, ezitare, neincredere, panica, insingurare si durere, in doar cateva saptamani si-au regasit echilibrul, increderea in ei si pofta de viata. Unii au evoluat in cariera. Altii si-au regasit armonia in familie.

Tineri sau mai putin tineri si-au invins temerile si, dupa ani de singuratate si chinuri, si-au gasit parteneri de viata impreuna cu care sunt acum fericiti. Stresul, depresia, anxietatea, atacurile de panica, timiditatea (lipsa de incredere in sine), fobiile (agorafobie, claustrofobie etc), dependentele (de substante, de persoane etc.), insomnia, starile de nervozitate si furie, problemele specifice adolescentei, problemele de comunicare (in cuplu, in familie, la serviciu) pot fi tratate prin psihoterapie.

Iar pentru asta nici macar nu mai este nevoie sa te deplasezi pana la un cabinet. Daca te confrunti cu vreuna dintre problemele pe care le-am mentionat mai sus, acum ai posibilitatea sa le rezolvi pur si simplu de acasa (sau chiar din biroul tau). Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la internet. Impreuna cu o echipa profesionista si dedicata de psihoterapeuti am pus la punct un program de psihoterapie online in care am introdus toate cunostintele pe care le-am strans in peste 7 ani de psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Acest program de psihoterapie online iti ofera tot ce primesti de la o psihoterapie tinuta in cabinet si chiar mai mult. Exista interactiunea aproape permanenta cu un psihoterapeut si asigurarea unei confidentialitati totale. Nu este nevoie sa te deplasezi la cabinet, ai acces permanent la explicatii, primesti indrumari si suport de la un psihoterapeut cu experienta si poti beneficia de cate o sedinta noua in fiecare zi.

Ca sa intelegi foarte bine cum te poate ajuta psihoterapia cognitiv-comportamentala online, vei putea accesa gratuit primele 3 sedinte. Inregistreaza-te acum pe www.gandestesanatos.ro si fa primul pas important in drumul tau catre echilibrarea psihica si catre dobandirea capacitatii de a te bucura din plin de viata!

Psihoterapeut Gabriel Dinu
www.gandestesanatos.ro