Cholest Bio regleaza natural nivelul colesterolului!

Traind intr-un secol marcat de tehnologie, in care totul se deruleaza rapid, omenirea tranziteaza o perioada de criza care se reflecta atat asupra starii spirituale a individului cat si asupra starii sale de sanatate. Stresul, obicieiurile nocive (fumatul, consumul exagerat de alcool, de semipreparate si de dulciuri), somnul insuficient si alimentatia incorecta sunt unii dintre cei mai importanti factori care conduc la perturbarea echilibrului fiziologic caracteristic unui organism sanatos.

Este foarte important sa intelegem faptul ca odata deteriorat acest echilibru restabilirea lui devine dificila si, de cele mai multe ori, necesita tratament medicamentos, care poate fi unul temporar sau necesar pe toata durata vietii.

Printre cele mai frecvente boli ale inceputului de mileniu se numara bolile cardiovasculare(implicit hipertensiunea arteriala), diabetul zaharat, sindromul metabolic etc. Hipertensiunea arteriala, o boala determinata de multiple cauze este strans legata de hipercolesterolemie.

Care este solutia?

Schimbarea modului de viata printr-o alimentatie corecta si echilibrata ne poate ajuta sa redobandim starea de sanatate, pastrand-o intre limite rezonabile. Accentul trebuie sa cada asupra dietei si, acolo unde nu se poate interveni direct, trebuie luate masuri colaterale.

Hipercolesterolemia (mai ales cresterea fractiunii LDL colesterol implicata in aterogeneza) este un factor de risc de prima importanta in aparitia bolilor cardiovasculare asociate societatii moderne. Desi numai o treime din valoarea colesterolului seric provine in urma aportului alimentar (restul fiind sintetizat de organism), aportul exogen al acestuia este foarte important in dieta omului modern.

Excesele alimentare si alti factori de risc concomitenti (sedentarismul, fumatul) ne fac vulnerabili fata de bolile specifice inceputului de secol XXI . Terapia medicamentoasa este esentiala in astfel de cazuri.

Suplimentele alimentare au menirea de a completa dieta normala, imbunatatind starea generala deteriorata de diverse afectiuni, ca urmare a unui stil de viata nesanatos, inclusiv alimentatie necorespunzatoare.

Aceste suplimente nu trebuie sa inlocuiasca o terapie medicamentoasa specifica, dar o pot completa ca adjuvante ale tratamentului specific sau pot constitui un mijloc de completare a unei diete echilibrate. Laboratoarele Ropharma ne ofera o solutie inedita si eficienta pentru combaterea hipercolesterolemiei: Cholest Bio, un produs natural obtinut din drojdie de orez rosu.

Drojdia de orez rosu (Monascus purpureus) produce prin fermentatie monacolicolina K, substanta similara structural cu lovastatina, cap de serie in grupa medicamentelor hipolipemiante numite statine, utilizate in tratamentul hipercolesterolemiei. Aceasta actioneaza prin inhibarea unei enzime implicate in sinteza endogena a colesterolului (scazand formarea colesterolului de catre organismul uman, cu efecte marcate in special asupra fractiunii aterogene LDL -colesterol, asa numitul colesterol rau).

Studiile clinice au aratat eficienta acestei substante si buna ei tolerabilitate (desi incidenta reactiior adverse este mult mai redusa decat in cazul terapiei medicamentoase este necesar controlul periodic al functiei hepatice si al enzimelor care caracterizeaza activitatea musculaturii striate, deoarece aceasta substanta actioneaza similar cu medicamentele din grupa statinelor).

In plus, extractul de drojdie de orez rosu contine alti compusi: flavonoide, acizi grasi nesaturati, fitosteroli cuefecte benefice asupra organismului, inclusiv la nivelul statusului pro-oxidant implicat in aterogeneza.

De ce Cholest Bio?

Cum trebuie administrat Cholest Bio?

Suplimentul alimentar se administreaza cate o capsula de doua ori pe zi sau se pot lua cate doua capsule odata in timpul mesei. Produsul este contraindicat pacientilor care sufera de afectiuni hepatice, in sarcina si alaptare, sau cand interfera cu o medicatie care contine statine, fibrati, ranitidina, antibiotice, anticoagulante sau antiinflamatoare.
Pret recomandat: 34,5 lei.

Pentru mai multe informatii despre produse, va rugam accesati site-ul: http://www.ropharma.ro/