Activit Imuno Forte combate atacurile virale si microbiene

Generalitati

Lactoferina si imunoglobulinele G naturale din colostru , ingredientele de baza din suplimentul alimentar Activit Imuno Forte, stimuleaza imunitatea si cresc rezistenta organismului.

Desi foarte multi oameni considera ca in sezonul rece organismul are o expunere mai mare in fata virozelor sezoniere, primavara si toamna sunt anotimpurile in care imunitatea organismului este mai scazuta, iar in aceste perioade de tranzitie climatica virusii gripali sunt mult mai activi;

Printre semnele clinice ale virozelor respiratorii se numara congestia nazala, stranutul, tusea, durerile in gat, dureri usoare de cap, febra, starea de oboseala.
Potrivit unui studiu, in medie, fiecare adult este afectat de o viroza respiratorie intre o data si de trei ori pe sezon, fiecare episod clinic durand trei sau patru zile. Un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de aparitie a infectiilor, reduce durata de evolutie a bolii si asigura recuperarea rapida, motiv pentru care se recomanda utilizarea produselor imuno modulatoare ca mijloc de preventie.

Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.

Activit Imuno Forte combate atacurile virale si microbiene

Lactoferina interactioneaza cu anumite componente microbiene si virale implicate in procesul infectiei si datorita capacitatii sale de a exercita activitate antivirala si antimicrobiana si reduce riscul repetarii episoadelor de „raceala”.

Efectul bacteriostatic al lactoferinei a fost asociat cu abilitatea sa de a lega fierul. Aproape toate bacteriile au nevoie de fier si datorita proprietatilor de legare, lactoferina este in masura sa impiedice utilizarea fierului de catre bacterii, si nu in ultimul rand, si alte mecanisme decat simpla retinere a fierului sunt implicate in actiunea lactoferinei, cum ar fi blocarea metabolismului carbohidratilor microorganismelor sau destabilizarea peretelui celular bacterian.

Lactoferina ajuta la scaderea stresului oxidativ de la nivelul tesuturilor care se poate transforma intr-un factor declansator al unor boli grave cum ar fi cancerul. Imunoglobulinele ce se gasesc in mod natural in colostrul muls in primele 12 ore dupa fatare sunt folosite de catre sistemul imunitar pentru identificarea si neutralizarea agentilor patogeni cum ar fi bacteriile si virusurile. Datorita actiunii diferitelor tipuri de imunoglobuline, sistemul imunitar este capabil sa recunoasca si sa neutralizeze o mare varietate de agenti patogeni. Cea mai importanta din grupul imunoglobulinelor din colostrul bovin, ca si pondere si ca spectru de actiune, este imunoglobulina G (IgG). Continutul ridicat in imunoglobuline (in special IgG), minerale si aminoacizi cu absorbtie rapida, ii asigura colostrului o importanta deosebita in sustinerea dezvoltarii si functionarii la parametrii optimi a organismului uman.

Cum si pentru ce administram Activit Imuno Forte

Activit Imuno Forte produs de Aesculap Prod, companie parte integranta a grupului ROPHARMA, este recomandat pentru reducerea incidentei complicatiilor din virozele gripale. Este un supliment alimentar bine tolerat de organism, care contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora.

Produsul este testat clinic si in acest moment zeci de mii de pacienti beneficiaza de efectele benefice ale acestuia. Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi.
Pretul recomandat de producator este de 13,5 lei.

Pentru mai multe detalii despre gama de produse, accesati: http://www.ropharma.ro