Caudalie. Le facem pe femei mai frumoase! Facem lumea mai frumoasa.

Stiati ca polifenolii din samburi de struguri sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanti ce se produc in lumea vegetala? Opresc producerea de radicali liberi, care sunt principala cauza a imbatranirii pielii. Aceasta descoperire a stat la baza crearii produselor Caudelie. in plus, pe parcursul celor 10 ani de cercetari pentru a se gasi cele mai bune tratamente de ingrijirea a pielii s-au adaugat alte remedii inovatoare. Printre acestea se numara Resveratrolul, o molecula antidot impotriva imbatranirii pielii, de inalta toleranta.

Ajuta la reinnoirea celulelor si reda pielii tineretea si fermitatea. Aceasta a fost brevetata si stabilizata de Caudalie si a fost denumita „cea mai buna molecula anti-imbatranire” de catre Facultatea de Medicina Harvard. De asemenea, Vineferine, ce provine din seva vitei de vie, a fost identificata si brevetata de cercetatorii Caudelie ca o solutie excelenta de protectie impotriva comedoanelor si tratament pentru un ten mai luminous.

Produsele Caudelie nu contin parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale si coloranti artificiali. Se folosesc cele mai naturale formule posibile, astfel incat sa aiba parte de o textura extrem de senzuala si un parfum subtil. Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.

caudalieDiminuarea primelor semne ale imbatranirii?
Crema antirid
Ten normal si uscat
Bogata in anti-oxidanti, aceste formule energizeaza pielea uscata si reduc efectele agresiunii factorilor de mediu (poluare, stres). Ridurile devin mai netede in mod vizibil si tenul dumneavoastra straluceste.
Pret de consumator recomandat pentru 40 ml: 143.99 lei

Crema ultra-hranitoare anti-rid
Ten foarte uscat
Aceste creme bogate anti-oxidante combat aparitia ridurilor si calmeaza tenul uscat, cu hidratare intensa si nutrienti.
Pret de consumator recomandat pentru 40 ml: 121.99 lei

caudalieRegimul vinexpert pentru ten lipsit de vitalitate
Netezirea ridurilor? Fermitatea tenului?

Vinexpert - Crema infuzie de noapte
Resveratrol titrat la 500 ppm
O crema de vis cu textura catifelata si relaxanta. in timpul noptii amelioreaza si calmeaza tenul. Dimineata pielea dumneavoastra arata odihnita si mai neteda in mod vizibil.
Pret 30 ml: 160.99 lei

Vinexpert - Ser anti - imbatranire pentru ochi si buze
Resveratrol titrat la 500 ppm

De indata ce este aplicat, fortifica textura pleoapelor, a conturului ochilor si abuzelor. Amelioreaza aspectul pungilor cronice, ridurilor si cearcanelor.
Pret 15 ml: 140.99 lei

Regim de ingrijire solara Soleil Divin & Teint Divin caudalie
Bronz fara riscuri? Prelungirea duratei bronzului?

Teint Divin
Produse de hidratare pigmentate
Piele deschisa
Piele inchisa
Aceasta formula hidrateaza si lumineaza tonalitatea pielii. Rezultatuleste imediat: o piele sanatoasa si complet naturala. Formula va ajuta sa va mentineti o stralucire sanatoasa.
Pret 30 ml: 77.99 lei

Premier Cru
Anti-riduri
Anti-pete maronii
Anti-lasare contur fata
Anti-oxidant
Pret 50 ml: 419.99 lei

Lantul de farmacii Centrofarm este unic importator si distribuitor al produselor Caudelie in Romania.