Slabeste sanatos, echilibrat si usor!

Supraponderabilitatea si obezitatea

Supraponderabilitatea este o amenintare grava a sanatatii populatiei. Aproape 50% din populatia din Romania se confrunta cu aceasta problema. Aceste persoane au un IMC (indice de masa corporala) cuprins intre 25 si 30. Peste 3,5 milioane de obezi se confrunta cu aceasta problema. Ei au IMC-ul de 30 sau chiar mai mare.

Supraponderabilitatea nu se refera la „kilogramele de frumusete”, care te fac sa nu-ti vina bine marimea 38. Este vorba despre acele kilograme despre care s-a demonstrat ca sporesc riscurile privind problemele de sanatate. Supraponderabilitatea poate duce la diabet, cancer, boli cardiovasculare, afectiuni articulare si o multime de probleme psihice si psihosociale.

Cantariti prea mult si aveti nevoie de ajutor pentru a lupta impotriva kilogramelor in plus

Obezitatea este o alta denumire pentru supraponderabilitatea severa. Cuvantul provine din limba latina si inseamna literal: a manca mult. In caz de obezitate, echilibrul energetic este afectat pe o perioada indelungata. Cauza problemei este faptul ca aportul de energie este sau a fost mai mare decat arderile de energie. Situatia aceasta apare cand o persoana mananca „prea mult” si se misca „prea putin”. Fiecare corp are propriul sau echilibru intre alimentatie si miscare. In cele din urma, dezechilibrul dintre aportul si consumul de energie duce la acumularea de grasime in corp. Mancand in fiecare zi cu 100 kcal prea mult, se poate ajunge la o crestere in greutate cu 20 kg in 5 ani.

Alimentatia echilibrata

A slabi e usor de zis, dar greu de facut. Daca doriti sa slabiti, va trebui sa va modificati stilul de alimentatie. Pentru a mentine rezultatele pierderii in greutate, nu este suficienta o dieta temporara. Regimul alimentar va ajuta intr-adevar sa slabiti, dar va veti ingrasa din nou cand reveniti la vechiul stil de alimentatie.

Pentru a va ajuta sa va modificati stilul de alimentatie, exista acum Obesimed. Produsul contribuie la senzatia de satietate a stomacului, prevenind astfel supraponderabilitatea extrema si facilitand adoptarea unui alt stil de alimentatie. Acest lucru este posibil prin faptul ca Obesimed umple stomacul si produce senzatia de plin. Daca doriti sa slabiti, nu inseamna ca trebuie sa renuntati la tot, ci trebuie sa faceti alegeri rationale.

Pe langa Obesimed, urmatoarele 10 sfaturi va pot fi utile pentru adaptarea stilului de alimentatie:
1. Mancati putin sau nu mancati deloc cu doua ore inainte de culcare. Digestia si arderile sunt mai reduse seara;
2. Mancati multe legume, atat crude si fierte, cat si usor prajite. Nu fierbeti insa in niciun caz prea tare legumele, pentru ca se pierd astfel toate vitaminele din ele;
3. Mancati produse din cereale integrale, pentru ca aceste fibre stimuleaza digestia. Cu cat painea contine mai multe fibre, cu atat este mai buna. Prezenta boabelor (de grau) nu numai ca sporeste continutul de fibre al painii, ci reduce si absorbtia glucidelor datorita invelisului dur al boabelor de grau;
4. Mancati peste. Pestele este extraordinar de sanatos si contine mult mai putine calorii decat carnea (rosie). In general, se recomanda sa mancati peste de doua ori pe saptamana. Speciile grase de peste, precum scrumbia, somonul, heringul sau halibutul, contin acizi grasi polinesaturati, care reduc cantitatea de acizi grasi saturati. Mancand doua portii de peste gras pe saptamana, scade cu 20% pana la 30% riscul decesului cauzat de boli cardiovasculare!
5. Daca doriti sa mancati ciocolata, alegeti ciocolata neagra. Aceasta contine cel mai putin zahar;
6. Beti cel putin un litru de apa pe zi – bineinteles, se poate si mai mult. Nu exagerati insa. Apa pare nevinovata, dar daca beti in fiecare zi litri intregi de apa, corpul nu mai stie cum sa o foloseasca, iar rezultatul va fi doar ca veti merge de prea multe ori la toaleta;
7. Tineti cont de valoarea IG-ului (indicele glicemic) alimentelor pe care le consumati. Alimentele cu un indice glicemic ridicat, precum gogosile, floricelele de porumb, cartofii prajiti, painea alba si vafele, se digera rapid, in timp ce alimentele cu un indice glicemic scazut, precum nucile, semintele, ciocolata, taieteii si painea integrala, se digera incet. Cand consumati alimente cu un indice glicemic ridicat, acestea vor fi digerate rapid, iar in scurt timp va va fi din nou foame si probabil veti vrea sa rontaiti ceva. Incercati deci sa va orientati spre alimentele cu indice glicemic scazut;
8. Beti cat mai putine racoritoare, iar daca nu puteti renunta la ele, treceti cel putin la variantele dietetice (desi nici acestea nu sunt chiar sanatoase). Nici nu aveti idee ce gust are cola neindulcita si de cat zahar este nevoie pentru a-i da un gust placut;
9. Nu sariti peste micul dejun! Din cercetari rezulta ca oamenii care mananca bine la micul dejun consuma mai multi nutrienti si cantaresc mai putin decat oamenii care sar peste micul dejun. In timpul micului dejun va mariti glicemia, iar pe parcursul zilei veti avea mai putina pofta de dulciuri si alte gustari; in plus, digestia incepe in acest fel devreme, ceea ce favorizeaza slabitul;
10. Mancati cate doua fructe in fiecare zi. Evident, puteti bea si suc (proaspat) de fructe, rezultatul fiind acelasi, cu conditia ca sucul sa fie neindulcit.

Pierderea substantiala in greutate si tratarea obezitatii

Obesimed:
• Previne supraponderabilitatea extrema si supraalimentatia
• Sustine alimentatia echilibrata
• Pentru pierderea substantiala in greutate si tratarea obezitatii

Obesimed este un dispozitiv medical pentru tratarea supraponderabilitatii, de la cea usoara pana la cea extrema, la adulti si la copiii in varsta de cel putin 10 ani. Utilizarea Obesimed previne excesele alimentare, sustine alimentatia echilibrata si duce la o pierdere substantiala in greutate. Ingredientul activ al Obesimed absoarbe cantitati mari de apa si formeaza o substanta naturala care umple stomacul. Se produce astfel impresia de plin, contribuind la senzatia de satietate in timpul mesei si dupa masa. Obesimed incetineste trecerea mancarii prin stomac formand o masa coloidala cu consistenta vascoasa. Aceasta (masa vascoasa) contribuie la senzatia de satietate a stomacului, prevenind astfel supraponderabilitatea extrema si facilitand adoptarea unui alt stil de alimentatie.

Produsul reduce, de asemenea, continutul de colesterol si amelioreaza starile de constipatie. Ingredientul activ al Obesimed este o fibra naturala pe care corpul nu o absoarbe si nu o digera. Obesimed este un dispozitiv medical din clasa IIa.

Dozarea si modul de administrare

Obesimed nu trebuie folosit mai mult de 30 de zile intr-o perioada de tratament. Dupa 4 zile de pauza, tratamentul se poate relua. Inghititi capsula intreaga. In perioada de slabire cu Obesimed, alimentatia zilnica trebuie completata cu un preparat cu vitamine si minerale de la A la Z.

Compozitia
Produsul este obtinut din ingrediente vegetale: OMTEC 19, amidon din cartof, hipromeloza (E464), ulei de floarea soarelui, dioxid de titan (E171).

Utilizarea in combinatie cu alte medicamente
Obesimed reduce nivelul de glucoza din sange. De aceea, este nerecomandata utilizarea impreuna cu alte suplimente alimentare/medicamente care au un efect hipoglicemiant comparabil. Medicamentele cu administrare orala trebuie luate cu 1 ora inainte sau 4 ore dupa utilizarea Obesimed.

Atentionari
• Obesimed nu trebuie utilizat in caz de hipersensibilitate fata de unul sau mai multe dintre ingrediente. In cazul in care nu stiti daca aveti voie sa utilizati Obesimed si/sau daca il puteti utiliza in combinatie cu un alt medicament, consultati medicul sau farmacistul.
• Atentie! Nu deschideti capsula inainte de a o inghiti.
• Nu lasati produsul la indemana copiilor mici.
• Utilizarea de catre copii este permisa doar sub stricta supraveghere a adultilor.

Efecte secundare posibile
Obesimed este bine tolerat si are putine efecte secundare. In urma utilizarii Obesimed pot aparea deranjamente gastrice si intestinale minore, cum ar fi diaree usoara, eructatie si meteorism. Aceste efecte secundare dispar de cele mai multe ori dupa cateva zile. Daca problemele persista mai mult de 3 zile, consultati medicul.

Intrebari frecvente legate de suplimentele pentru slabit

Cui i se adreseaza Obesimed?
Obesimed a fost creat pentru tratarea supraponderabilitatii, de la cea usoara pana la cea extrema. Obesimed se adreseaza tuturor celor care sufera de supraponderabilitate sau care doresc sa piarda din greutate. Daca va este greu sa va mentineti greutatea din cauza ca aveti adesea pofta sa mancati si luati gustari dulci sau sarate intre mese, Obesimed va poate ajuta sa va reduceti substantial greutatea si sa adoptati o alimentatie echilibrata. Obesimed nu este recomandat pentru copiii sub 10 ani si persoanele cu un IMC mai mic decat 19.

Cum functioneaza Obesimed
Ingredientul activ al capsulei Obesimed este o fibra vegetala care absoarbe cantitati mari de apa si formeaza o substanta naturala ce umple stomacul. Se produce astfel impresia de plin, contribuind la senzatia de satietate in timpul mesei si dupa masa. Obesimed incetineste trecerea mancarii prin stomac formand o masa coloidala cu consistenta vascoasa. Produsul grabeste instalarea senzatiei de satietate a stomacului. Veti incepe din proprie initiativa sa mancati mai putin, putand astfel sa adoptati un stil de alimentatie mai echilibrat. In plus, Obesimed usureaza si eliminarea scaunului. Obesimed este un dispozitiv medical din clasa IIa, cu efecte demonstrate clinic, conform directivei europene privind dispozitivele medicale (Meddev 2007/47/CEE).

Obesimed se poate utiliza in siguranta
Obesimed a fost supus unei analize complexe a riscurilor. In urma acesteia a rezultat ca Obesimed se poate utiliza in siguranta daca se respecta indicatiile din prospect. Pentru ca Obesimed sa aiba efectele dorite, este important sa beti 2 pahare mari (aproximativ 500 ml) de apa la fiecare doza de 2 capsule.

Obesimed contine alergeni
Obesimed este un produs pe baza de plante si nu contine lactoza, gluten, peste sau nuci.

Pot sa utilizez Obesimed daca sunt vegetarian
Da, Obesimed contine numai ingrediente pe baza de plante, fiind deci adecvat pentru vegetarieni.

Este Obesimed acoperit de asigurarea medicala
Obesimed este un dispozitiv medical care se elibereaza fara reteta in majoritatea farmaciilor si magazinelor de profil. Aceasta inseamna ca el nu este cuprins in pachetul standard de subventii al asiguratorilor de sanatate. Daca aveti o asigurare suplimentara pentru medicina alternativa, puteti solicita informatii din partea asiguratorului dumneavoastra, pentru a vedea daca produsul este pe lista celor subventionate de catre acesta.

Cat poti slabi cu Obesimed
Obesimed va ajuta sa mancati mai putin. Va veti satura mai repede si vi se va face mai greu foame. Astfel, va va fi mai usor sa mancati mai putin. Veti putea mai usor sa „aveti grija la greutate”, sa urmati o dieta, sa rezistati tentatiei gustarilor dintre mese. Avand stomacul plin, puteti rezista mai usor la numeroase tentatii. Obesimed este un dispozitiv medical care va ajuta sa mancati mai putin, dar rezultatul final de scadere in greutate si viteza cu care se atinge acest rezultat depind si de urmarea concomitenta a unui regim cu continut caloric sarac/limitat, combinat, de preferat, cu un regim adecvat de miscare. Mai multe studii clinice au aratat ca utilizarea Obesimed duce la scaderea greutatii. Din studii reiese ca, atunci cand Obesimed a fost utilizat in combinatie cu un regim cu continut caloric scazut, efectul a fost mai pronuntat decat atunci cand Obesimed a fost utilizat singur.

Pot utiliza Obesimed in combinatie cu alte produse/medicamente
Substanta activa a produsului Obesimed nu este activa din punct de vedere farmacologic si nu este absorbita sau digerata de corp. Din cercetari reiese ca utilizarea Obesimed reduce glicemia. De aceea, este nerecomandata utilizarea impreuna cu alte suplimente alimentare/medicamente care au un efect hipoglicemiant (de reducere a glicemiei) comparabil. In prospect/indicatiile de utilizare ale medicamentelor, puteti citi daca medicamentul pe care il folositi are efecte de reducere a glicemiei. Daca aveti indoieli, consultati medicul sau farmacistul.
Toate medicamentele cu administrare orala trebuie luate cu 1 ora inainte sau 4 ore dupa utilizarea Obesimed.

Obesimed poate fi utilizat de catre persoanele cu diabet
Da, Obesimed poate fi utilizat de catre persoanele cu diabet, dar va recomandam sa va controlati regulat glicemia in timpul utilizarii Obesimed si, daca este necesar, sa va adaptati medicatia, de preferinta, pe cat posibil, consultand medicul curant. Din studiile clinice reiese ca Obesimed poate duce la scaderea cantitatii de zahar din sange si ca imbunatateste starea glicemica a sangelui. Cercetarile efectuate asupra pacientilor cu diabet de tipul 2 au demonstrat ca Obesimed se poate utiliza in completarea metodei de tratament. Utilizarea Obesimed reduce nivelul colesterolului si imbunatateste statusul glicemic al sangelui la pacientii care sufera de diabet de tip 2 cu hiperlipidemie (nivel ridicat de colesterol si/sau trigliceride).

Se poate utiliza Obesimed la pacientii cu inel gastric/bypass gastric
Pentru un efect optim, va recomandam sa luati cate 2 capsule de 3 ori pe zi, cu o ora inainte de masa, cu 2 pahare mari de apa ( 500 ml). Aceasta cantitate a fost calculata in functie de volumul unui stomac normal.
Nu putem estima care este volumul stomacului in urma unei operatii de bypass sau in urma instalarii unui inel gastric si va recomandam sa consultati in acest caz medicul curant.

Pot lua Obesimed si numai seara
Actiunea Obesimed se bazeaza pe cercetari in cadrul carora produsul se ia inainte de fiecare masa, ceea ce il face sa fie eficace pe tot parcursul zilei. Doza recomandata a fost calculata in functie de volumul unui stomac normal. Obesimed va ajuta sa mancati mai putin. Va veti satura mai repede si vi se va face mai greu foame. Astfel, va va fi mai usor sa mancati mai putin. Veti putea mai usor sa „aveti grija la greutate” si sa urmati o dieta. Avand stomacul plin, puteti rezista mai usor la numeroase tentatii. Daca folositi Obesimed intr-o doza adaptata, probabil ca va fi de ajutor intr-o oarecare masura; pentru a obtine insa rezultate optime, trebuie sa mentineti aceasta doza.

Pot sa deschid capsula
Nu, nu este voie sa deschideti capsula. Inghitind capsula intreaga, ingredientul activ al Obesimed incepe sa isi faca efectul abia cand ajunge in stomac, absorbind acolo cantitati mari de apa si formand o substanta naturala care umple stomacul. Pentru ca acest ingredient sa nu inceapa mai devreme sa absoarba umiditate, de exemplu in gat sau in esofag, fapt ce ar putea duce chiar la asfixiere, capsula trebuie intr-adevar inghitita intreaga, cu multa apa.

De ce trebuie ca, dupa 30 de zile, sa intrerup tratamentul timp de 4 zile
Obesimed se poate folosi 30 de zile consecutive. Dupa aceea, se recomanda o pauza de 4 zile, pentru a permite eliminarea produsului din intestine. Dupa aceea, puteti folosi din nou Obesimed timp de 30 de zile consecutive. Daca se doreste, tratamentul se poate relua de mai multe ori.

De ce este necesara administrarea unui preparat vitaminic
Prin utilizarea Obesimed, se ajunge mai rapid la senzatia de satietate, deci veti manca mai putin. Pentru a preveni riscul consumului prea scazut de vitamine si minerale ca urmare a acestui fapt, va recomandam compensarea cu un preparat adecvat ce contine multivitamine si minerale.

Pentru a comanda online produsul, acceseaza: http://www.obesimed.ro/ - Sectiunea: Despre Obesimed / Cumpara