Bien Plus recomanda: Testeaza-ti acum nivelul de stres!

Ce trebuie sa stii despre stres

Stresul este definit ca fiind starea manifestata in situatii noi, perioade dificile, taskuri ce par a fi imposibil de indeplinit. Organismul percepe stresul ca fiind un pericol si actioneaza in consecinta: hormonii accelereaza activitatea inimii, respiratia devine mai rapida si, astfel, organismul primeste un plus de energie.

In unele situatii stresul poate fi benefic ajutandu-ne sa reactionam mai rapid, sa muncim mai mult pentru respectarea dead-line-urilor. Insa manifestarea frecventa si pe perioade indelungate poate avea efecte negative asupra organismului, stresul fiind corelat cu dureri de cap, stomacale, lombare si probleme de somn.Stresul poate slabi sistemul imunitar, reducandu-i capacitatea de aparare a organismului de virusuri si bacterii sau de a lupta impotriva afectiunilor dj existente.

Testeaza-ti acum nivelul de stres cu ajutorul tool-ului pus la dispozitie de Bien Plus.

Simptomele stresului: efecte asupra organismului si comportamentului

Simptomele stresului iti pot afecta sanatatea, fara ca tu sa constientizezi acest lucru! Poti considera ca anumite boli sunt responsabile de durerile de cap, insomnia frecventa sau scaderea productivitatii la locul de munca, insa stresul poate fi cauza tuturor acestor conditii.
Simptomele stresului pot afecta intreg organismul, gandirea, starea de spirit si comportamentul. Recunoasterea simptomelor comune ale stresului este un prim pas important in gestionarea lor corecta.
Netratat, stresul poate conduce la dezvoltarea unor probleme de sanatate majore, cum ar fi hipertensiunea arteriala, afectiuni cardiovasculare, obezitate si diabet.

Efecte comune ale stresului

Efecte asupra organismului Efecte asupra starii de spirit Efecte asupra comportamentului
Durere de cap Anxietate Supraalimentare
Tensiune si durere musculara Neliniste Abuz de alcool sau droguri
Durere in piept Lipsa motivatiei Abuz de tutun
Slabiciune Dificultati de concentrare Izolare sociala
Scaderea libidoului Iritabilitate si furie
Disconfort digestiv Tristete accentuata
Probleme ale somnului Depresie

Cum putem lupta impotriva stresului?

Desi in momentele tensionate gasirea unei solutii pare imposibia, stresul poate fi controlat:In primul rand, incearca sa determini cauzele care au dus la instalarea tensiunii;
Gaseste cele mai bune metode de relaxare;
Adopta metode sanatoase de a indeparta stresul sau de a-i reduce efectele daunatoare.

Esti nervoasa si nu-ti mai convine nimic? Treci printr-o perioada grea si stresanta?Multitudinea task-urilor zilnice te epuizeaza?Nu reusesti nicicum sa te relaxezi?

Daca te regasesti in cel putin una dintre situatiile de mai sus, incearca Bien Plus

Bien Plus a fost creat special pt tine!
Capsula roz cu ingrediente atent alese iti va reda starea de bine si confort.
Bien Plus reduce tensiunea cauzata de stresul cotidian, conduce la instalarea unei stari de relaxare si calm si ajuta la echilibrarea emotionala. Este recomandat in stari de stres, anxietate, neliniste si iritabilitate, depresie usoara, emotii, stari de tensiune sau epuizare nervoasa.
Fiecare capsula de Bien Plus contine cantitati atent evaluate de extracte naturale standardizate: sunatoare, melisa, passiflora si valeriana. Produsul este destinat adultilor si se administreaza la nevoie cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi.

Bien Plus este unic prin:
- extractele naturale standardizate;
- actiunea complexa datorata asocierii de principii active cu mecanisme de actiune diferita;
- prin efectul anxiolitic si sedativ potentat;
- fara dependenta;
- fara zahar;

In luna iulie, cere in farmacii mostra ta gratuita, capsula roz de Bien Plus!
Pretul recomandat in farmacii pentru o cutie Bien Plus 16 ron


Vrei sa stii cat esti de stresata?
Testeaza-ti nivelul de stres pe www.bienplus.ro!