Apa pentru toate stadiile de viata

Introducere

Apa este esenta vietii, dar este adesea trecuta cu vederea. Este critic nu numai sa bei apa, ci sa bei apa potrivita; afla cum sa faci alegerea potrivita consumand apa Enagic care poate schimba cu adevarat viata ta cu un sistem ce produce Apa Alcalina Ionizata / Apa Kangen.

Majoritatea sistemelor actuale de ingrijire a sanatatii, cu precadere medicina alopata, se concentreaza asupra tratarii simptomelor. Cateva dintre cele mai frecvente simptome sunt: febra, infectiile, dezechilibrele glicemice, tulburarile neurologice si eruptiile cutanate. Conform statisticilor, cancerul este prezent in diverse forme la unul din doi barbati si la una din trei femei.

Intr-o asemenea situatie in care bolile sunt pe cale de a aduce in pragul extinctiei rasa umana, devine evident ca acest concept terapeutic nu mai este eficient. Uneori simptomele revin in forme si mai acute, cum este cazul cancerului. Nu este recomandabila "tratarea" afectiunilor cronice sau degenerative, deoarece prin tratament, aceste afectiuni vor fi agravate.

Ce este apa Kangen si cine o produce?

Cea mai puternica apa care a existat vreodata!
cea mai puternica

Cuvantul "Kangen" provine din limba japoneza si inseamna "intoarcerea la origine", adica intoarcerea la stadiul in care apa se gasea in natura inainte ca pamantul sa fie poluat! APA KANGEN este alcalina, ionizata, antioxidanta, restructurata, bogata in hidrogen activ, puternica pentru viata. APA KANGEN implica intoarcerea la stadiul tineretii.



APA KANGEN este apa vie
apa vie
Formula moleculara a apei KANGEN este H+OH, ceea ce inseamna ca APA KANGEN este apa vie. APA KANGEN spala toxinele si neutralizeaza acizii din corp. APA KANGEN este un puternic antioxidant, poate mai puternic decat vitaminele, deoarece contine hidrogen activ care produce cantitati mari de electroni in corpul nostru.

APA KANGEN este produsa de compania Enagic
enagic
Compania Enagic a fost infiintata la Tokyo, Japonia in anul 1974, iar firma produce aparate de apa alcalina si alte tipuri de apa din 1982. In trecut, oamenii mergeau in muntii Himalaya, pentru a bea apa cu structura hexagonala, alcalina, foartre buna in prevenirea bolilor. Acesta este motivul pentru care compania Enagic a hotarat sa produca aparate casnice, medicale, pentru ca oricine sa le poata avea in casa, aparate care sa transforme apa de la robinet in apa pura, apa alcalina, in timp real.



Compania Enagic este certificata O.E.M.
certificat
Compania Enagic are certificare O.E.M. (Original Equipment Manufacturer - producator de echipament original), ceea ce inseamna ca toate componentele aparatelor care produc aceasta apa sunt construite si asamblate in Japonia exclusiv de catre companie.



APA KANGEN este produsa de echipamente medicaleechipament medical

Aparatele Enagic sunt licentiate ca si echipamente medicale in Japonia de catre Ministerul Japonez al Sanatatii. In momentul de fata se fac demersurile necesare pentru ca aparatele sa fie introduse pe piata europeana ca si aparate medicale.



Aparatele Enagic produc 5 tipuri de apa

aparate1 - 3 tipuri de apa alcalina Kangen (8.5 pH, 9.0 pH, 9.5 pH)
2 - Clean Water (Apa Neutra - 7.0 pH)
3 - Acidic Water (Apa Acida - 4.0 pH - 6.0 pH)
4 - Strong Acidic Water (Apa Puternic Acida - 2.5 pH)
5 - Strong Kangen Water (Apa Puternica Kangen - 11.0 pH)


Pentru mai multe informatii accesati: www.apaviekangen.ro