Centrul de Fertilitate 'Dobling', Viena

Introducere

O noua sectie a clinicii particulare Dobling consiliaza si asista cuplurile care nu si-au putut implini dorinta de a avea un copil. Centrul de Fertilitate Dobling reprezinta o colaborare unica in Austria intre o clinica particulara si Facultatea de Medicina a Universitatii Viena. In circa 60% din cazuri rezultatul este pozitiv.

O alternativa calificata este reprezentata de Centrul de Fertilitate Dobling: „ Impreuna am pus la punct un concept complex si modern de terapie care se bazeaza pe o experienta vasta in domeniu“ declara Prof.-Univ.Dr. Michael Sator, directorul Centrului de Fertilitate Dobling.

Diagnostic fondat, tratament individual

In majoritatea cazurilor, infertilitatea se poate trata: la cele mai multe cupluri este suficient un tratament medicamentos insa uneori pentru a mari sansele de reusita sunt necesare interventii chirurgicale sau inseminarea in vitro.

Alaturi de conceptul terapeutic si asistarea individuala a pacientului, un alt avantaj este acela de a avea renumita maternitate Dobling in imediata vecinatate a Centrului.

Oferta de tratament in detaliu

Caracteristicile tratamentului sunt hotarate in mod individual, de la caz la caz si depind de premisele de la care se pleaca. Acesta poate avea aproape acelasi rezultat ca si procreerea pe care naturala, in cazul in care pe parcurs nu apar aspecte neprevazute. In circa 60% din cazuri, dupa epuizarea ofertei de tratament, apare graviditatea.

Terapia hormonala:
Reglarea ciclului prin tratament cu hormoni.

Inseminarea intrauterina (IUI):
Procedura nedureroasa de introducere a spermei pregatite in prealabil in uterul pacientei. Aceasta procedura poate fi insotita la nevoie de un tratament hormonal.

Biopsia testiculara & aspiratie microscopica de sperma (TESE/MESA):
Recomandata in cazul infundarii cailor spermatice sau dereglarii functiei de secretie a spermei.

Fertilizarea in vitro (IVF):
Fecundatia are loc in afara organismului: ovocitele se recolteaza din ovare prin punctie vaginala apoi se pun in contact, in laborator,in conditii speciale, cu sperma partenerului, care in prealabil este recoltata si preparata corespunzator.

Injectia spermatica intracitoplasmatica(ICSI):
Spermatozoidul este plasat direct in interiorul citoplasmei ovocitului.

Injectia intracitoplasmatica de sperma selectata morfologic (IMSI):
Metoda de selectie a spermatozoizilor in cazul unei calitati deficitare a spermei.

Crioconservarea:
Conservarea embrionilor si a spermei prin congelare.

Pentru mai multe detalii:
Heiligenstadter Strabe 57- 63
1190 Wien (Privatklinik Dobling)
Tel.: +431 360 66-5050
[email protected]
www.fertilitaetszentrum.at

www.fertilitaetszentrum.at
Dr. Alexander Just, Prof. Michael Sator