De ce sunt folositoare probioticele?

Tracul digestiv normal contine aproximativ 400 de tipuri de bacterii „bune“ care impiedica dezvoltarea bacteriilor daunatoare si contribuie la mentinerea unui sistem digestiv sanatos. Cel mai mare grup de bacterii probiotice de la nivel intestinal este cel al acidului lactic, dintre care Lactobacillus acidophilus gasit in iaurt este cel mai cunoscut. Drojdia este, de asemenea, o substanta probiotica. Probioticele pot fi gasite in comert ca suplimente digestive.

Flora intestinala poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice. Antibioticele distrug atat bacteriile daunatoare organismului cat si pe cele „benefice“ alterand astfel echilibrul florei intestinale. In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“ evitand aparitia diareii ca efect secundar al administrarii de antibiotice.
biotics
Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.

Biotics este un medicament probiotic care nu doar trateaza ci si previne afectiunile florei intestinale. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului. In plus, Biotics Baby poate fi folosit inca din primele luni de viata ale bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.

Cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte de a utiliza BIOTICS BABY.

Pentru mai multe informatii accesati www.biotics.ro