Emolium Crema

Crema Emolium 75 ml este un produs emolient modern, destinat ingrijirii pielii uscate si foarte uscate. Poate fi utilizata pentru ingrijirea pielii nou-nascutilor, a copiilor si a adultilor, atat pentru fata, cat si pentru corp. Este recomandata, de asemenea, pentru ingrijirea dermatologica, profilactica si de mentinere, in fazele de remisie a dermatitei atopice.

Datorita combinatiei de ingrediente active selectate atent si testate, elimina eficient cauzele si efectele uscaciunii pielii: greseaza si hidrateaza epiderma, emolium cremalimiteaza pierderea transepidermica de apa, reconstruieste stratul hidrolipidic si inmoaie si elasticizeaza pielea. Crema Emolium are o formula hipoalergenica, fara parfum si coloranti, elaborata in colaborare cu medici dermatologi. Este disponibila, la fel ca toate produsele gamei Emolium, exclusiv in farmacii.
Se aplica usor, intr-un strat subtire, pe pielea curatata in prealabil. Cele mai bune efecte se obtin prin utilizarea de minimum doua ori pe zi a produsului.

Pentru mai multe detalii despre produsele Emolium dati clik aici