Inlaturati toxinele si metalele grele din organism cu ajutorul plasturilor detoxifianti BioMagick!

Toxinele, problema noastra de fiecare zi!

Din cauza industrializarii si a vietii tot mai sedentare, problema toxinelor si a metalelor grele care patrund in organism a devenit din ce in ce mai grava. Desi corpul uman are un sistem excretor bine pus la punct pentru eliminarea compusilor nocivi prin urina, fecale si transpiratie, s-a constatat ca el nu mai face fata acestui exces de substante daunatoare provenite din mancare, apa sau chiar din aer.

Imunitatea scazuta, durerile de picioare si articulare, starea de slabiciune, durerile de cap, insomniile, ametelile, oboseala constanta, sunt doar cateva dintre efectele acumularii de toxine in organism. Acumularile mari de toxine declanseaza boli foarte grave, iar acumularea de metale grele, pe care corpul nu le poate elimina, conduce frecvent la cancer.

Solutia: plasturii detoxifianti BioMagick

BioMagick va ofera cea mai buna solutie pentru a ajuta organismul in lupta cu toxinele si metalele grele. Cu BioMagick veti inlatura durerile de picioare, va veti intari sistemul imunitar, veti avea un somn linistit, va veti imbunatati functiile renale si hepatice, oboseala va fi eliminata si circulatia imbunatatita. Este suficient sa va uitati la aspectul unui plasture dupa utilizare (innegrit, rigid, umed si unsuros) si veti constata ca proprietatile sale sunt exceptionale. Substantele extrase din organismul dumneavoatra lasa urme vizibile, iar efectele benefice le veti simti imediat din primele zile de folosire.

Ce sunt plasturii BioMagick

biomagick, plasturiAcest produs minune a fost dezvoltat in Japonia, iar din 1990 a fost cel mai bine vandut produs din clasa sa, de 12 ori la rand. Reteta este una traditionala, veche de sute de ani, care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Medicina asiatica a inteles ca datorita pozitiei bipede si gravitaiei reziduurile toxice coboara si se acumuleaza in picioare.

Plasturii BioMagick sunt un dar oferit de mama natura, o combinatie de turmalina si plante atent selectionate. Sunt usor de aplicat pe talpa piciorului si actioneaza in timpul somnului. Acest produs nu contine compusi sintetici de niciun fel si nu are reactii adverse.

Ingredientele BioMagick sunt 100% naturale.


Asa cum nutrientii sunt transportati de la radacini pana la frunzele plantei, tot asa, plasturii BioMagick, prin presiunea osmotica, cu ajutorul razelor infrarosii ale campului magnetic si ale ionilor negativi ai turmalinei, extrag toxinele, resturile metabolice si metalele grele direct din sistemul limfatic. Piciorul este considerat in reflexologie canalul catre toate organele din corp, cu peste 60 de puncte de presopunctura. Asadar, pe langa dilatarea vaselor de sange, razele infrarosii penetrante emise de turmalina vindeca si incarca cu energie organismul tocmai prin stimularea acestor puncte din talpa.

Detalii importante despre plasturii detoxifianti

Utilizarea plasturilor BioMagick este recomandata in cure de 4-6 saptamani, de 4 ori pe an, tocmai pentru ca substantele nocive patrund continuu in organismul nostru iar detoxifierea trebuie facuta constant. Pentru cel mai bun efect plasturii trebuie aplicati pe talpi, inainte de culcare, pentru 7-10 ore.

O cutie BioMagick contine 14 plasturi detoxifianti, 14 benzi adezive si un pliant cu toate informatiile de care aveti nevoie, adica suficienti plasturi pentru o saptamana de detoxifiere.

Puteti obtine acest remediu extraordinar prin:

→ comanda online, direct pe site-ul www.biomagick.ro
→ e-mail, la adresa [email protected]
→ telefonic si prin SMS (daca linia e ocupata), la numarul 0745.227.488

Beneficiati acum de oferta noastra speciala!

Va oferim plasturii detoxifianti BioMagick la preturi incredibil de mici pentru ca sunt achizitionati de noi in cantitati mari, direct de la fabrica, fara intermediari, fara sisteme piramidale de vanzare si fara adaosuri exorbitante. Am adus plasturii la inceput pentru noi si familiile noastre, i-am folosit si am fost foarte multumiti de rezultate, si abia in acel moment ne-am gandit sa oferim si altor romani acest produs extraordinar.
Ne gandim in primul rand la sanatate, si apoi la profit. Profitati acum de oferta noastra speciala!

1 cutie BioMagick este 45 lei dar...

Pachetul BioMagick Start (2 cutii) = 85 lei (economisiti 5 lei)
Pachetul BioMagick Mediu (4 cutii) = 160 lei (economisiti 20 lei)
Pachetul BioMagick Complet (8 cutii) = 300 lei (economisiti 60 lei)
Pachetul BioMagick Optim (12 cutii) = 420 lei (economisiti 120 lei)
Pachetul BioMagick Family (24 cutii) = 780 lei (economisiti 300 lei)

*Pentru a ajunge rapid si sigur la dumneavoastra, la aceste preturi se adauga taxa de curierat rapid de 19 lei.

BioMagick este solutia pentru sanatatea ta!