Albirea Dintilor Acasa cu Crest Whitestrips

Introducere

Unul dintre principalele aspecte pe care le observam cand analizam chipul unei persoane este zambetul (si implicit dantura). Un zambet frumos cantareste mult in crearea unei bune impresii si in castigarea stimei de sine.
Pentru mentinerea unei danturi sanatoase si albe, specialistii recomanda evitarea alimentelor colorate, bauturilor si viciilor care pot afecta culoarea dintilor: coacaze, sfecla, cafea, cola, ceai, tutun sau bauturi alcoolice.

Ce se intampla insa daca aceste masuri nu dau rezultate sau daca deja, dantura si-a schimbat culoarea?
In aceste situatii, specialistii ne atrag atentia ca, pe piata, sunt disponibile o serie de Kituri de albire a dintilor la domiciliu, ce pot fi usor de utilizat si pot oferi rezultate neasteptate.

Va prezentam Crest Whitestrips, cel mai apreciat si cel mai bine vandut produs pentru albirea dintilor din Statele Unite, disponibil in Romania pe site-ul www.albirea-dintilor.com

Ce este Crest Whitestrips

Crest Whitestrips sunt plasturi subtiri si flexibili acoperiti cu gel de albire pe baza de peroxid. Conceputi sa se conformeze formei dintilor, acestia functioneaza prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt, pentru a albi vizibil dintii. Crest produce plasturi care pot fi purtati 30 minute sau 5 minute pe zi pentru mai mult comfort. Produsele contin acelasi ingredient ca si cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dintii. Toate studiile producatorului arata caCrest Whitestripsnu pune in pericol smaltul dintilor.

Produsele Crest Whitestrips sunt garantate. Crest Whitestrips Daily Whitening + Tartar Protection nu numai ca albeste dintii dar ii protejeaza de depunerile de piatra (tartru).

Toate produsele Crest Whitestrips sunt usor de utilizat, si pot fi folosite aproape oricand si oriunde.

Plasturii subtiri, usor de purtat, ofera un ingredient de albire care protejeaza smaltul si care nu dauneaza lucrarilor protetice sau obturatiilor cu compozit. Daca aveti lucrari protetice sau pete in urma tratamentelor cu medicamente puternice, se recomanda consultarea medicului stomatolog inainte de utilizarea tratamentului.

Ingredinte

Apa Previne deshidratarea dintilor
Glicerina Ajuta la ingrosarea gelului, pentru a spori aderenta pe dinti
Peroxid de Hidrogen Ingredient de Albire
Carbomer Agent care ofera proprietatea de adeziune gelului
Hidroxid de Sodiu Regleaza pH-ul la neutru
Zaharina de Sodiu Pentru un gust mai placut
Pirofosfat Protejeaza impotriva pietrei, doar in cazul Crest Whitestrips 3D Stain Shield


Indicatii de utilizare


- Crest Whitestrips va albi doar dintii naturali; nu va albi lucrari dentare sau obturatii cu compozit.
- Crest Whitestrips nu dauneaza lucrarilor dentare.
- Fumatorii, care si-au patat dintii datorita tutunului pot folosi albirea dintilor pentru readucerea lor la culoarea naturala.
- Persoanele cu fluoroza dentara (pete maronii si albe pe dinti) pot albi dintii pe o perioada mai lunga, avand nevoie de mai multe cutii de Crest Whitestrips.
- Persoanele cu pete de decalcifiere (pete albe pe dinti) isi pot albi dintii cu o singura cutie de Crest Whitestrips Professional Effects. La sfarsitul tratamentului, petele vor disparea complet sau fi foarte mult atenuate.
- Persoanele cu pete de tetraciclina (pete maronii pe suprafata dintilor) vor avea nevoie de tratament de la 6 pana la 9 luni, cu intreruperi de cateva saptamani intre cutii.
- Depozitati intr-un loc racoros, departe de caldura.

Rezultate garantate

In perioada 2006 - 2009, Crest Whitestrips a castigat un numar de 24 de premii.

Avand in vedere multitudinea de clienti multumiti si calitatea produsului pe care il comercializeaza, www.albirea-dintilor.com garanteaza rezultatele si returnarea banilor in cazul in care produsul nu ofera beneficiile promise.

Rezultate vizibile pot varia de la o persoana la alta, dar majoritatea persoanelor incep sa vada rezultate pana la jumatatea sedintelor, cu rezultate incredibile dupa incheierea tratamentului. Daca timpul este o prioritate, va recomandam sa incercati Crest Whitestrips Professional Effects, pentru a vedea rezultate in doar 3 zile. Orice sistem de albire de dinti Crest Whitestrips va ofera dinti mai frumosi, vizibil mai albi, garantat!

Cat timp isi vor mentine dintii culoarea alba obtinuta?
Dintii isi vor pastra culoarea alba, obtinuta in urma tratamentului cu Crest Whitestrips, pana la 18 luni daca pastrati un regim alimentar sanatos si evitati tutunul si cafeaua.

Produsul este livrat oriunde in Romania prin Curierat Rapid in numai 24 de ore.
Comenzile pot fi efectuate telefonic la numarul: (+040) 726 465 732, prin email: [email protected] sau direct de pe site, la adresa: http://albirea-dintilor.com/formular.html