Medalion de manzat cu sos

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie de teflon se incing 3 linguri de ulei. Intre timp se combina intr-o punga faina, sarea si piperul.
  2. Se tapeteaza bucatile de carne cu faina condimentata. Se adauga usturoiul zdrobit in uleiul fierbinte. Bucatile de carne se lasa la calit in uleiul incins.
  3. Cand s-a prajit carnea, se adauga apa fiarta, coaja de lamaie, salvie si piper. Se amesteca pentru ca acestea sa patrunda bine carnea. Se acopera si se baga in cuptorul cu microunde 15 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.
  4. Se pune treptat coaja de lamaie peste manzat si se amesteca. Se acopera si se introduce iar vasul cuptorul cu microunde si se lasa inca 4 minute. SE amesteca din cand in cand. Apoi se garnisteste cu patrunjel tocat.
  5. (Se poate gati si la cuptorul cu gaz, timpul de gatire fiind insa, putin mai mare, pana cand carnea este patrunsa).

Va dorim pofta buna!