Copiii au nevoie de expunere la soare

...dar nu oricand si nu oricum. “Dincolo de stimularea sintezei de vitamina D, esentiala pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa, radiatiile solare pot avea si efecte negative, ce trebuie neaparat evitate.

Unele dintre ele se vad imediat, cum ar fi arsurile solare, insa altele apar mult mai tarziu: imbatranirea prematura a pielii, afectarea sistemului imun, cancerul cutanat, fotosensibilizarile si afectarile oculare. Cati dintre parinti stiu ca peste 5 arsuri solare in copilarie dubleaza riscul copilului de a dezvolta cancer de piele? Sau ca melanomul malign, chiar si in zilele noastre are un prognostic foarte grav?

Pe langa evitarea expunerii la soare intre orele 10 si 16, purtarea palariei si a ochelarilor de soare este obligatorie. Aplicarea cremelor fotoprotectoare dermatocosmetice reprezinta un comportament obligatoriu atunci cand ne expunem la soare. Factorul de protectie solara (SPF) poate fi diferit, dar pentru bebelusi, copii si persoanele adulte cu pielea deschisa sau foarte sensibila, protectia solara trebuie sa fie mare (SPF 50+).

Produsele fotoprotectoare se aplica generos inainte de orice expunere la soare si se reaplica la fiecare 2 ore sau dupa fiecare baie in mare sau piscina. Cand au in compozitia lor apa termala, aceste produse devin si mai performante, avand valente hidratante si de calmare a pielii.” (Conf. Dr. Daciana Branisteanu, www.dermalux.ro)
ivatherm, protectie solara
Spray-urile pentru protectie solara ridicata SPF 50+ Ivatherm asigura protectie solara maxima, imediata si pe termen lung a pielii sensibile expuse actiunii nocive a radiatiilor solare. Protejeaza celulele pielii de efectele mutagene ale radiatiilor UV. Se adreseaza protectiei ridicate a pielii copiilor si adultilor, in doua variante diferite de prezentare. Spray-urile Ivatherm se gasesc numai in farmacii, acum cu un design nou si mai atragator. Compozitia complexa de ingrediente eficiente reprezinta garantia unei ingrijiri adecvate pentru o piele frumoasa si sanatoasa.

Filtrele solare cu efect foto-protector asigura protectia imediata si pe termen lung.

Heliomoduline stimuleaza sistemul natural de reparare al ADN-ului, limiteaza alterarea moleculei de ADN.
Aquaxyl are eficacitate dovedita hidratanta si restructuranta. Optimizeaza rezervele hidrice si limiteaza pierderile de apa cu refacerea balantei hidrice la nivelul pielii.
Calmiskin reduce inflamatia si reda starea de confort a pielii.
Apa termala Herculane are efect calmant, antiiritant si antiinflamator.

Protectia solara ridicata pentru piele sensibila sau deschisa la culoare, indicata mai ales copiilor si bebelusilor se realizeaza eficient cu produsele Ivatherm. Incearca-le si tu!

Pentru mai multe informatii despre produsele Ivatherm accesati www.ivatherm.ro