Calorii: 296 Colesterol: 203 mg Carbohidrati: 19 g Fibre: 1 g Proteine: 14 mg
Ingrediente:
1 lingura cu ulei de masline
1 lingura cu unt
1 ceasca cu legume asortate taiate marunt (ceapa,
ardei, ciuperci, broccoli, etc.)
400 gr paste fierte (de orice fel)
4 oua
1/2 cana de lapte
1/2 cana branza rasa
sare
piper
Mod de preparare:
Se topeste untul amestecat cu uleiul intr-o cratita mare, la foc moderat.
Se calesc legumele, 5 minute, amestecand.
Se adauga pastele amestecand incontinuu, timp de 5-7 minute, pana cand legumele s-au inmuiat iar pastele capata culoare maro aurie. Intr-un castron se bat bine ouale cu lapte, sare si piper.
Se toarna si branza rasa. Se mai lasa inca 2 minute sau pana cand ouale s-au prajit. Cu o spatula, ridicati omleta si intoarceti-o pe cealalta parte. Prajiti-o si pe cealalta parte 2-3 minute.