Surse esentiale de sanatate: spirulina, chlorella, aloe vera si moringa

Sanatate cu Spirulina, Chlorella si Moringa

Faptul ca o alimentatie sanatoasa si un stil de viata activ pot inhiba aparitia unui numar mare de boli este deja un lucru unanim recunoscut. Si totusi, din diverse motive, care variaza de la simpla comoditate la lipsa cronica a timpului, nu tinem intotdeauna cont de aceste aspecte in viata noastra cotidiana.

Consumam alimente devitalizate, dezechilibrate nutritional, industrializate, cu multe calorii, dar cu o valoare nutritionala scazuta. Si de aici de naste un paradox: mancam fara sa ne hranim, si fara sa ii dam organismului tot ce are nevoie pentru a se apara in mod natural in fata factorilor destabilizatori din exterior.

Un organism echilibrat cu ajutorul suplimentelor alimentare naturale

Una dintre solutiile propuse de specialistii nutritionisti pentru a dobandi echilibrul fizic, pe care cu totii ni-l dorim, sunt suplimentele alimentare naturale, care, consumate in mod corespunzator, pot asigura necesarul de nutrienti de care are nevoie corpul nostru pentu a avea un sistem imunitar puternic.

Unul din cele mai cunoscute suplimente alimentare naturale este Spirulina platensis, numita si super alimentul zilelor noastre. Alga Spirulina are cea mai mare concentratie de proteine (60%) dintre toate alimentele cunoscute, fie vegetale sau animale.

Proteinele din Spirulina sunt insa mai sanatoase decat cele din carne pentru ca aceasta alga nu contine colesterol. Spirulina contine mult fier, antioxidanti si vitamine ca vitamina A si B12.

Consumul de spirulina este recomandat pentru a imbunatati starea de bine a organismului, pentru mai multa vitalitate, in perioade stresante, pentru a ajuta sistemul imunitar sau in timpul postului.

Un supliment alimentar mai putin cunoscut la noi, dar nu mai putin pretios, este alga verde Chlorella. Aceasta contine aproape toate substantele necesare unei alimentatii sanatoase, continand toti aminoacizii esentiali, acizi grasi saturati si nesaturati, un numar mare de vitamine si minerale. Chlorella este planta cu continutul cel mai mare de clorofila si un continut de proteine mult superior continutului de proteine din carne sau soia.

Puteti folosi cu succes Chlorella pentru detoxifierea organismului, aceasta ajutand la eliminarea substantelor nocive din corp. De asemenea, Chlorella contine si un antibiotic natural care este foarte eficace impotriva bacteriilor daunatoare ce se gasesc in intestinul gros.

Moringa Oleifera este un copac care provine initial din India unde creste la poalele muntilor Himalaya. In textele vedice s-a vorbit inca de acum 5000 de ani de moringa iar Ayurveda spune ca Moringa ar vindeca peste 300 de boli.

De mai multe mii de ani Moringa este folosita in medicina, in tarile de provenienta, ca sursa de hrana si energie. Moringa are de asemenea si actiune antibacteriana. Cercetatorii au descoperit faptul ca o samanta de Moringa are capacitatea de a curata de 99% din bacterii dintr-un litru de apa!

Aloe Vera este o planta asemanatoare cu cactusul si este numita si planta „primului ajutor“ datorita efectelor multiple pe care le are asupra organismului. Aloe Vera este folosita inca din antichitate, fiind renumita pentru virtutile sale curative.

Elementul cel mai important, gelul de aloe vera, se gaseste in frunzele de Aloe Vera si ajuta la detoxificarea organismului, normalizarea tractului digestiv si intarirea sistemul imunitar. Folosita extern, planta de Aloe Vera are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara.

Bio Spirulina si Chlorella Sanatur

naturales, bio spirulina si Chlorella SanaturBIO Spirulina& Chlorella de la Sanatur are grija de corpul tau cu peste 50 de substante vitale

Bio Spirulina si Chlorella Sanatur, oferita de Naturales, este o combinatie intre cele doua suplimente alimentare, care se completeaza in mod ideal.
50% Spirulina platensis, foarte bogata in proteine vegetale de calitate, continand toti cei 8 aminoacizi esentiali, fier, antioxidanti si vitamine ca vitamina A si B12.
50% Chlorella pyrenoidosa, alga care contine toti aminoacizii esentiali, acizi grasi saturati si nesaturati, clorofila, mai multe proteine decat carnea sau soia si un numar mare de vitamine si minerale.
→ Intareste sistemul imunitar si confera mai multa vitalitate;
→ Ajuta la pastrarea unei flore intestinale sanatoase si este un spijin al bunei digestii;
→ Excelent detoxifiant;
→ Este usor de digerat si este recomandata intregii familii inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza si oamenilor in varsta;
→ Se va folosi cu succces in calatorii pe distante mari si in combaterea jet lag-ului.

Spirulina& Chlorella Sanatur de la Naturales este un produs ecologic si nu contine nici un fel de conservanti, coloranti sau iod. Este disponibila in cutii de 250, 500 sau 750 de tablete a 400 mg.

Moringa capsule de la Sanleaf, 100% natural

moringa, naturalesMoringa, copacul minune din India, folosit de medicina Ayurdeva de mii de ani, contine tot ceea ce organismul nostru are nevoie:
- 2 x mai multe Proteine decat Soia
- 7 x mai multa vitamina C decat portocalele
- 4 x mai multa vitamina A decat morcovii
- 3 x mai mult caliu decat bananele
- 4 x mai mult calciu decat laptele
- Foarte mari cantitati de clorofila
- Cantitati mari de Omega-3, 6 si 9

Substante antioxidante in Moringa, care ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism:
→ magneziu, zinc, seleniu;
→ vitamina A, C, E, K;
→ Zeatin si clorofila.

In plus, Moringa contine zeatina, o substanta care are grija ca toate substantele continute de moringa sa fie si asimilate de organism.

Suc de Aloe Vera Bio de la Amazonas, 100% natural

suc de aloe vera, naturalesSucul de Aloe Vera Bio de la Amazonas este un produs 100% natural, provenit din Aloe Vera cultivata ecologic si nu contine conservanti sau aloina.

Ingrediente: Suc Aloe Vera 99,8 %, Acid citric 0,16 %.

Aloe Vera contine:
→ mono si polizaharide (celuloza, glucoza);
→ 7 din cei 8 aminoacizi indispensabili vietii, pe care organismul nu ii poate sintetiza si trebuie sa-i ia zilnic din alimentatie;
→ minerale (calciu, clor, crom, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc);
→ vitamina A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E;
→ enzime.

Aloe Vera se foloseste in preventia si tratarea multor afectiuni dermatologice, digestive, nutritionale, cosmetice. Are efecte extraordinare in reglarea florei intestinului gros, lucru esential pentru un organism echilibrat. Se recomanda pentru membrii intregii familii, nu are nici o contraindicatie.

Pentru mai multe detalii despre produsele oferite de Naturales, vizitati www.naturales.ro!